Belediye Başkanımız Bekir Aksun, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Bekir Aksun, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Bekir Aksun, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Erzincan Belediye Başkanı Sn. Bekir Aksun mesajında şu ifadelere yer verdi; “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünü bir kez daha gururla ve sevinçle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunun ve Türk Milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğinin ilan edildiği 30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını feda ettiği bir mücadelenin sonucudur.

Cumhuriyetimizin kuruluşunu hazırlayan, Milli Mücadeleyi zaferle taçlandıran, milletimize özgürlük kazandıran, bayrağımızın onurla dalgalandığı vatan topraklarını bizlere bırakan kahramanlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde milletçe kazanılan zaferlerle bize emanet edilen bu vatana gözümüz gibi bakmak ve daha ileriye taşımak hepimizin en önemli sorumluluğudur.

Aziz milletimiz, geçmişten aldığı ilhamla, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunun idrakinde, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir.

Büyük Zafer’in yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi saygı, minnet, şükran ile anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.


Erzincan,Erzincan Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR