Tarih: 19.09.2024 04:49

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ KÜTAHYA İŞ DÜNYASI BULUŞMASI'NA KATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, Kütahya programı çerçevesinde gerçekleştirilen Kütahya İş Dünyası Buluşması, Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Zafer Kalkınma Ajansı'nda gerçekleşen programda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci ve il protokolü; iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelerek şehrimiz ve ülkemizin ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda, şehrimizin öne çıkan sektörleri olan seramik, çini, otomotiv yan sanayi ve tarım hakkında detaylı analizler yapılarak, termal turizmdeki gelişim potansiyelinin yakından takip edildiği belirtildi ve bu sektörlerin gelecekteki büyüme alanları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Reel ekonomi ve finans alanında kaydedilen ilerlemeler hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda, Orta Vadeli Program’da öngörülen hedefler ve politikaların detayları paylaşılarak, Kütahya'mızın istihdam ve ihracat potansiyelini artırmaya yönelik yeni projelerin şehrimize değer katacağı ifade edildi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —