Tarih: 28.10.2024 19:12

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101’nci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında şu ifadelere yer verdi; "Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü millet olarak büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bağımsızlık ve özgürlük mücadelesiyle kurulan Cumhuriyetimiz, milletimizin iradesiyle güçlenmiş ve bugün Türkiye Yüzyılı vizyonuyla geleceğe taşınmaktadır. Cumhuriyetimizin bize emanet ettiği değerlere sahip çıkarak, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya kararlıyız.

101 yıl önce büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün bizlere güçlü bir gelecek inşa etme azmi vermektedir. Ülkemiz, savunma sanayinden teknolojiye, eğitimden sağlığa birçok alanda kaydettiği ilerlemelerle dünyada hak ettiği yeri almakta; 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda adımlarını sağlamlaştırmaktadır. Bu hedefler, ülkemizin yanı sıra bölgemizin ve dünyamızın barış ve istikrarına katkı sağlayacak bir medeniyet yolculuğunun simgesidir.

Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, değerli hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."


Karabük,Karabük Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —