BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Aziz milletimizin 1919 yılında Samsun'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlattığı istiklal mücadelesi, tüm imkânsızlıklara rağmen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zafere taşınmıştır. 30 Ağustos Zaferi bundan 101 yıl önce, milletimizin canından daha aziz bildiği vatan topraklarında bağımsız yaşama iradesinin tüm dünyaya ilanıdır.
Bu zafer, siyasi ve sosyal sonuçları itibariyle tarihte önemli bir yer tutmuş, işgalci ve emperyalistlere karşı kurtuluş mücadelesi yürüten birçok mazlum halka ilham kaynağı olmuş, onlara umut aşılamıştır. Bayburtlu Şehit Yüzbaşı Agâh Efendi’nin emrindeki askerler ile destanlar yazdığı ve vatan uğruna şehit düştüğü Başkomutanlık Meydan Muharebesi, milletimizin en zor şartlar karşısında bile mücadeleden vazgeçmeyeceğini, vatanını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağını bütün dünyaya göstermiştir. Ülkemizi parçalamak isteyenler milletimizin ve kahraman ordumuzun üstün azmi ve gayreti karşısında çaresiz kalarak unutamayacakları bir yenilgiye uğramışlardır.
Bu duygu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, yüce rabbimizden başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize rahmet diliyorum.”

Bayburt,Bayburt Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR