BELEDİYE EKİPLERİ ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

BELEDİYE EKİPLERİ ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

BELEDİYE EKİPLERİ ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Giresun Belediyesi, şehrin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri, şehrin çeşitli bölgelerinde altyapıda yaşanan sorunları çözme ve üstyapıda gerekli iyileştirmeleri gerçekleştirme adına hummalı bir çalışma yürütüyor.

Altyapı çalışmaları kapsamında, kanalizasyon ve su şebekelerinde meydana gelen arızaların giderilmesi için ekipler gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, yağmur suyu drenaj sistemleri de ihtiyaca göre güçlendiriliyor.

Üstyapı çalışmalarında ise, yolların bakımı ve düzenlenmesi, kaldırımların yenilenmesi ve peyzaj çalışmaları gibi çalışmalar yürütülüyor. Ekipler, şehrin estetik görünümünü koruyarak vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlamasını hedefliyor.

Bu kapsamda; Teyyaredüzü Mahallesi Karabekir Sokak’ta çakıllama çalışması, Debboy Mevkiinde karo taş tamiratı, Gedikkaya Mahallesi Gedikkaya Caddesi’nde kaldırım yapımı, Fevziçakmak Mahallesi Gökçe Sokak’ta kaldırım tamiratı, Aksu Mahallesi Pazar Sokak’ta kaldırım tamiratı, Aksu Mahallesi Konakyanı Mevkiindeki su terfi merkezinde onarım çalışması yürütülüyor.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Şehrimizin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarını karşılamak, yaşam kalitesini artırmak ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için ekiplerimizle birlikte titizlikle çalışıyoruz. Hedefimiz, Giresun'u daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek ve vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaktır." şeklinde konuştu.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR