BELEDİYESPORLU 3 HENTBOLCU MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ…

BELEDİYESPORLU 3 HENTBOLCU MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ…

BELEDİYESPORLU 3 HENTBOLCU MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ…

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ilimizi başarı ile temsil eden Sivas Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'nın üç oyuncusu Genç Milli Takım kapına davet edildi.

Belediyespor'un genç yetenekleri Nazlı Tan, Ayşe Küçükdağ ve Aslınur Çamcı’nın Genç milli takım aday kadrosuna gitmeden önce Antrenör Doğan Ardahanlı ile birlikte Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Genç’i makamında ziyaret etti.

Muhsin Yazıcıoğlu tesislerinde gerçekleşen ziyarette genç hentbolcular ve antrenör Doğan Ardahanlı, Kulüp Başkanı Genç ile bir süre sohbet etme imkanı buldu.

Ziyarette konuşan Başkan Genç; “Göreve geldiğimiz günden itibaren Belediye Başkanımız ve kulübümüzün Onursal Başkanı olan Sayın Hilmi Bilgin beyin destek ve katkıları her zaman bizimleydi. Onun verdiği maddi ve manevi destekle bu çocuklarımızın önünü açma imkânı bulduk. Başkanımızın salon sporlarına ağırlık vermesi bizleri bu konuda daha ciddi adımlar atmaya ve bu alana hassasiyetle yaklaşmaya sebep oldu. Başkanımızdan aldığımız destekle bu çocuklarımıza katkı sağladık.” dedi.  

Başkan Genç; “Daha önceleri de milli takım kampına sporcu gönderme başarısı gösteren Sivas Belediyespor Bayan Hentbol Takımımızı, bu başarıya bir yenisini daha eklemesinden dolayı tebrik ediyorum. Kampa gitmeden şahsımı ziyarete geldiler, ben kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu 3 sporcumuzun genç milli takım kampına gitmeleri bizleri mutlu etmiştir ve gururlandırmıştır. İnşallah bu sporcularımızın sayılarının ileri ki günlerde artacağına inanıyorum. Ben kendilerinde milli takım kampında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.


Sivas,Sivas Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR