BÖCEK; ´´EĞİTİMİN HİZMETİNDEYİZ´´

BÖCEK; ´´EĞİTİMİN HİZMETİNDEYİZ´´

Konyaaltı Belediyesi´nden eğitim kurumlarına destek

Eğitim kurumlarına desteklerinin devam ettiğini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, son olarak TDV Kız Öğrenci Yurdu´nun bahçe düzenlemesini yaptıklarını söyledi.

2017-2018 eğitim öğretim yılı başında hizmete açtığı Zübeyde Hanım Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu ile üniversiteli öğrencilere son derece modern bir tesis sunan Konyaaltı Belediyesi, bölgede hizmet veren öğrenci yurtlarına da maddi manevi destek oluyor.

Konyaaltı Belediyesi, Siteler Mahallesi´nde Hürriyet Caddesi üzerinde yer alan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Antalya Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu´nun bahçe düzenlemesini gerçekleştirdi.

Yaklaşık bin metrekare genişliğindeki bahçede parke taşı uygulaması yapan Konyaaltı Belediyesi, öğrencileri kışın çamurdan yazın ise toz içinde kalmaktan kurtardı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı başında Liman Mahallesi´nde hizmete açtıkları Zübeyde Hanım Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu ile üniversite öğrencilerine son derece modern bir tesis sunduklarını söyledi.

Bununla birlikte Pınarbaşı Mahallesi´nde yapımı hızla devam eden Gençlik Lokali ile de üniversite öğrencilerine ücretsiz çay ve çorba ikramı yapacaklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak maddi manevi her zaman eğitime destek olduklarını söyledi.

Son olarak Siteler Mahallesi´nde Hürriyet Caddesi üzerinde yer alan TDV Antalya Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu´nun bahçe düzenlemesini yaptıklarını ifade eden Muhittin Böcek, parke taşı uygulamasıyla bahçenin yaz-kış öğrenci ve görevlilerin kullanımına uygun hale getirildiğini bildirdi. Başkan Muhittin Böcek, eğitim kurumlarına desteklerinin her daim devam edeceğinin de altını çizdi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR