BÖCEK´TEN KALEİÇİ ESNAFINA ZİYARET

BÖCEK´TEN KALEİÇİ ESNAFINA ZİYARET

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Kaleiçi esnafını ziyaret etti..

Antalya Kültür Sanat Merkezi´nde Yıldız Moran Fotoğraf Sergisini ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sergi sonrası Türkiye´nin ilk kadın fenercisi Fatma Doman´a plaket verdi, esnaf ziyareti yaptı.

Türkiye´nin akademik eğitimi almış ilk kadın fotoğrafçısı Yıldız Moran´ın 1950-1962 yılları arası kaydettiği fotoğraflar, Antalya Kültür Sanat Merkezi´nde sergiye çıktı.

/resimler/2018-3/23/1747326046475.jpg

Sergiyi ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dönemin doğal yanlarını olduğu gibi günümüze aktaran Yıldız Moran´ın ?Zamansız Fotoğraflar Sergisi?nden çok etkilendiğini söyledi. Başkan Muhittin Böcek, sergi sonrası Kazım Özalp Caddesi ve Kaleiçi´nde esnafın ziyaret etti.

Kazım Özalp Caddesi´nde esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Başkan Muhittin Böcek, Kale Kapısı´nda 48 yıldır ayakkabı boyacılığı yapan Oktay Topuz´u ziyaret etti. Ayakkabılarını boyatan Başkan Böcek, Topuz ile uzun süre sohbet etti. Ardından Kaleiçi Yat Limanı´na doğru yürüyen Başkan Böcek, Kaleiçi Taksi Durağı esnafını da ziyaret etti.

/resimler/2018-3/23/1748175421784.jpg

Kaleiçi´nde esnafları tarafından ilgiyle karşılanan Muhittin Böcek, Mermerli Restoranda Türkiye´nin ilk kadın fenercisi olarak tarihe geçen Fatma Doman ile bir araya geldi. Türk kadınların tarihin her dönemine bir not düştüğünü ifade eden Başkan Böcek, 1950´li yıllarda verdiği mücadeleyle günümüzde bir çok kadına örnek olan Fatma Doman´a plaket takdim etti. Fatma Doman ise konuşmasında Başkan Muhittin Böcek´te plaket almanın kendisi için büyük onur olduğunu söyledi.  



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR