BUCAK STARTI MEMLEKETİ KORKUTELİ'NDEN VERDİ

BUCAK STARTI MEMLEKETİ KORKUTELİ

BUCAK STARTI MEMLEKETİ KORKUTELİ'NDEN VERDİ

2018 yılında gerçekleşen seçimlerin ardından sahadan hiç ayrılmayan ve projeler üretmeye devam eden Metin Bucak, 2021 yılı Antalya Semt Pazarcılar Odası başkan adaylığını memleketi Korkuteli’nden açıkladı. Pazarcı esnafının her zaman yanında olan ve sıkıntılarına çözüm arayışından hiç vazgeçmeyen Metin Bucak yeni projeleriyle odaya taze kan olmak için yola çıktığını belirtti.

Antalya Semt Pazarcılar odası başkan adayı Metin Bucak, “Pazarcı esnafımız yıllardır sorunlarla boğuşmakta, bu sorunların çözüme kavuşmaması hem pazarcı esnafına hem de vatandaşlarımıza büyük bir etki etmektedir. Bugüne kadar esnafımızın sesine kulak verilmemiş, çözüm üretilmesi için bir mücadele verilmemiştir. Bu sözler benim kendi sözlerim değildir sahada pazarcı esnafımızın bizlere ilettiği sözlerdir.

Ben ve ekibim sadece sorunlara çözüm olmak için değil, odanın hizmet alanını genişletmek ve esnafımızın kendilerini özel hissetmeleri için ihtiyaçlarına göre yeni projeler ortaya koymak ve hayatlarını kolaylaştırmak için bu yola çıkıyoruz. Yıllardır aynı sorunlarla mücadele eden esnafımız artık ümitlerini ve inançlarını yitirmiştir biz sahada bunu görüyoruz.

Bizde onlara şunu diyoruz odaya taze kan kazandıralım hep birlikte projeler üretelim sorunlarımızı hep birlikte çözelim ben anlayışından ziyade biz anlayışıyla hep birlikte mücadele edelim. Çünkü şunu iyi biliyoruz ben olursam olmaz ama biz olursak üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun, çözüme kavuşturamayacağımız bir problem kalmaz. Bizim çok yeni projelerimiz var bunlardan bazıları ve ön önemlisi ilk olarak odamızın kendine özel bir bina kazandırmaktır.

Bir diğer projemiz pazarcı esnafımızın ve ailelerinin kullanacağı Düğün Salonu esnafımız adına en önemli projelerimizden biri olan ve esnafımızın parasının cebinde kalmasına yarayacak olan odamızın logosunun bulunduğu baskılı poşet üretimidir. Pazarcı esnafımızın sorunlarına çözüm olmak için buradayız. Hep birlikte tüm sorunların üstesinden gelebileceğimize olan inancımızla bugün kendi memleketim olan Korkuteli’nden Allah’ın izniyle yola çıkıyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

İşte Semt Pazarcılar Odası Başkan Adayı Metin Bucak’ın Projelerinden bazıları;

1-Pazarcı esnafımızın dertlerini biliyoruz. Tüm dertlerinize biz çözüm üreteceğiz.

2-Hayata geçmesi gereken tüm yenilikleri biz hayata geçireceğiz.

3-Esnafımız daha siftah yapmadan alınan ücretlere düzenleme getireceğiz.

4-Etiket ücretini kaldıracağız.

5-Otobüs ücretlerini kaldıracağız.

6-Yolda kalan pazarcı esnafı için 7/24 çekici hizmeti sağlayacağız.

7-Pazarcılar Odası Spor Kulübü'nü kuracağız, 2 adet halı saha yapacağız. Hem esnafımıza sosyal tesis imkanı sağlayacak hem de esnaflarımızın çocuklarının profesyonel anlamda spor yapmalarına imkan vereceğiz.

8-İki ayrı Düğün Salonu yaparak hem odamıza gelir elde edecek hem de dar gelirli esnaflarımıza mutlu günlerinde destek olacağız.

9-Pazarcı esnafımızın alacağı araçlarda KDV indirimi sağlayacağız.

10-Pazarcı esnafımıza İNDİRİMLİ YAKIT KARTI sağlanması görüşmelere başlayacağız.

11-Odayı kiracı konumundan çıkarıp kendi binasına kavuşturacağız.

12-Poşet alımlarında esnafımızı başka şehirlerdeki ezdirmeyeceğiz.

13-Pazar yerlerinin üst kapamalarını esnaftan para toplayarak değil Belediyeler aracılığıyla yaptıracağız.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR