Büyükşehir Değişken Mesaj Sistemi ağını genişletiyor

Büyükşehir Değişken Mesaj Sistemi ağını genişletiyor

Büyükşehir Değişken Mesaj Sistemi ağını genişletiyor

Büyükşehir Belediyesi trafik güvenliğini artırıcı yeni çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehir girişlerinde ve yoğun bölgelerde 5 noktada hizmet veren Değişken Mesaj Sistemlerinin (DMS) ağı genişliyor. Yeni yapılan çalışma kapsamında sürücülerin anlık bilgilendirilmesi için hizmet veren; trafik ve güzergâh durumu hakkında sürücüleri bilgilendiren Değişken Mesaj Sistemlerine 3 yeni nokta daha eklenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehre kazandırdığı değişken mesaj sistemlerine yenilerini eklemek için harekete geçti. Trafik güvenliğini artırmaya yönelik 5 noktada uygulamaya alınan sisteme 3 yeni nokta daha ekleniyor. Sistem vatandaşların yoğun olarak kullandığı ‘Hastane, Belediye, Bulvar, Çark Caddesi’ gibi noktalara kaç dakikada varılacağının bilgisi, emniyet kemer uyarısı ve mevsimsel şartları sürücülere aktarıyor.

3 yeni uyarıcı tabela

Büyükşehir Belediyesi içerisinde bulunduğumuz şehrin gereksinimlerini göz önüne alarak mevcut sistemlere ekleme yapıyor. Etbalık, Tek, Beşköprü, Yenikent, Karasu-Kocaali’nin şehre giriş kısımlarında bulunan Değişken Mesaj Sistemlerine 3 yeni nokta eklenecek. Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından koordine edilen sistem genişletme çalışmaları Dörtyol Sanayi bölgesinin İstanbul ve Ankara yönlerinde hizmet verecek 2 yeni ekranın kurulumu için temel atma gerçekleştirildi. Sanayi bölgesine ek olarak diğer Değişken Mesaj Sistemi Tekeler Mahallesi Karasu Caddesi üzerinde şehre geliş istikametinde inşa çalışmalarına başlandı. Yılsonuna kadar eklenecek 3 Değişken Mesaj Sistem çalışmalarının tamamlanmasıyla şehirdeki sistem sayısı 8’e ulaşacak.

 


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR