Büyükşehir geleceğin girişimcilerini yetiştiriyor

Büyükşehir geleceğin girişimcilerini yetiştiriyor

Büyükşehir geleceğin girişimcilerini yetiştiriyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Genç Katılımlı Proje ve Girişimcilik Atölyesi yarışmasında katılımcılara eğitim ve mentorlük desteği veriliyor. Mimari ve kentsel tasarımdan dijitalleşmeye kadar birçok projenin yer aldığı yarışmada, Fikirden Girişimcilik temasında yarışmaya katılan gençler, sundukları projeleri geliştirerek jüri karşısına çıkacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Genç Katılımlı Proje ve Girişimcilik Atölyesi yarışmasında 30 Temmuz’da başvuruların sona eren süreç, katılımcılara sağlanan eğitim ve mentorlük desteği ile devam ediyor. Bu yıl Serbest Fikirler ve Fikirden Girişimcilik teması ile sürdürülen yarışmada, Serbest Fikirler teması proje jüri değerlendirmeleri devam ederken, Fikirden Girişimcilik temasında genç girişimcilere projelerini geliştirmeleri için eğitim ve mentorlük desteği verildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda verilen eğitimlerle, genç girişimciler sundukları projeleri geliştirerek jüri karşısına çıkacak.

Girişimci gençlerimize desteğimizi sürdüreceğiz
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bu yıl Serbest Fikirler ve Fikirden Girişimcilik teması ile hayata geçirdiğimiz Genç Katılımlı Proje ve Girişimcilik Atölyesi’nde süreç tüm hızıyla devam etmektedir. Sakarya’nın ihtiyaçlarını tespit etme, projeler geliştirme, şehrin geleceğine yön verme ve açık ofislerden yararlanma imkânı sunan yarışmaya gençlerin ilgisi yoğun oldu. Mimari ve kentsel tasarımdan dijitalleşmeye kadar birçok projenin yer aldığı yarışmaya, toplamda 91 proje başvurusu gerçekleşti. Yarışmamızda Serbest Fikirler teması proje jüri değerlendirmeleri devam ederken, Fikirden Girişimcilik temasında genç girişimcilere projelerini geliştirmeleri için eğitim ve mentorlük desteği verilmiştir. Büyükşehir Belediyesi olarak genç girişimcilerimize yönelik sürdürdüğümüz projeler, gelecekte de farklı projelerle devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR