Büyükşehir Gençlik Kampı özel misafirlerini ağırladı

Büyükşehir Gençlik Kampı  özel misafirlerini ağırladı

Büyükşehir Gençlik Kampı özel misafirlerini ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde özel misafirlerini ağırladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Engelsiz Yaşam Spor Kulübü ve Engelsiz Yaşam Gençlik ve Sanat Derneği üyelerine, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nin kapılarını açtı. 30 kişilik bir ritim grubu olan ve 18 lisanslı sporcusu olan Engelsiz Yaşam Derneği üyeleri, Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nde keyifli bir gün geçirdi. Oluşturdukları ritim grubuyla bir de konser verdi. Darbuka, tef, tumba, marakas gibi müzik aletleri kullanan grup, dans edip eğlendi. Masa tenisi turnuvası düzenleyen özel bireyler, mangal partisinin ardından doğa yürüyüşüne çıktı, kamp ateşi eşliğinde günü tamamladı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLERİN YANINDA

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı projelerde her zaman engelli bireyleri de düşündüklerini, Antalya’da yaşayan engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak adına çalışmaların sürdüğünü belirtti.

ÇOK MUTLU OLDUK

Engelsiz Yaşam Spor Kulübü ve Engelsiz Yaşam Gençlik ve Sanat Derneği Başkanı Tutku Yıldız, gönüllü ailelerin oluşturduğu derneğin 2012’den beri aktif olduğunu söyledi. Yıldız, “Derneğimizde özel çocuklarımızla çok mutluyuz. Bugün çok güzel etkinlikler yaptık. Çok güzel ağırlandık. Bizim için yaptıklarından dolayı Başkanımız Muhittin Böcek ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR