Büyükşehir Şehit İlhan Aras'a "ay yıldızla" güzellik kattı

Büyükşehir Şehit İlhan Aras

Büyükşehir Şehit İlhan Aras'a "ay yıldızla" güzellik kattı

Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında sürdürdüğü ağaç budama ve peyzaj işlemleriyle şehrin en büyük caddelerine güzellik katıyor. Son olarak yoğun mesai harcanan Şehit İlhan Aras Caddesi’nin çehresi yapılan dokunuşla değişti. Ayrıca cadde yerleştirilen aydınlatmalı ay yıldız motifiyle farklı bir görselliğe kavuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana caddelerini ve önemli sembolleşmiş noktalarını yaptığı dokunuşlarla değiştiriyor. Özellikle kış ayında yapılan budama çalışmalarıyla caddeler görsel olarak güzelleşiyor. Park ve Bahçeler dairesi Başkanlığı ekipleri, son olarak Erenler Şehit İlhan Aras Caddesi’nde yoğun bir mesai harcadı.

Yepyeni bir görüntü

Caddenin refüj bölümlerinde, sağında ve solunda bulunan ağaçlar budandı. Peyzaj çalışmasıyla yeni bir görselliğe kavuşan cadde, kavşak noktasına yerleştirilen aydınlatmalı ay yıldızlı motifle yepyeni bir yüz kazandı. Kırmızıyla beyaz ışıkların buluştuğu, ay ve yıldızın süslediği dekoratif işleme bölgenin estetiğini de zenginleştirdi.

“Gayretle çalışıyoruz”

Yapılan açıklamada, “Gündüz gece hız kesmeden yürüttüğümüz çalışmalarla bu cennet şehri ve doğayı koruyor, daha güzel bir görüntü kazanması için gayretle çalışıyoruz. Şehit İlhan Aras Caddesi de yeni yüzüyle hayırlı olsun” denildi.


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR