Büyükşehir, Zararlılarla Mücadele İçin Gece Gündüz Sahada

Büyükşehir, Zararlılarla Mücadele İçin Gece Gündüz Sahada

Büyükşehir, Zararlılarla Mücadele İçin Gece Gündüz Sahada

Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte artış gösteren zararlılarla mücadele için 55 araç ve 130 personelle ilaçlama uygulamalarını gece gündüz sürdürüyor. Başkan Görgel, “Hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması için ilaçlama uygulamalarımız durmaksızın devam ediyor. İnşallah ilaçlanmadık tek bir yer bırakmayacağız” dedi.

Daha gelişmiş ve yaşanabilir bir Kahramanmaraş için Başkan Fırat Görgel öncülüğünde tüm alanlarda faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte artış gösteren sivrisinek, karasinek, pire ve kene gibi zararlılarla mücadelesine de etkin bir şekilde devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca 55 araç ve 130 personelle gece gündüz durmaksızın sürdürülen çalışmalarla ilaçlanmadık mahalle, sokak, cadde bırakılmıyor. Yoğun bir şekilde sürdürülen ilaçlama uygulamalarıyla, zararlıların ve vektör canlıların neden olabileceği salgın hastalıkların önüne geçilerek halk sağlığının korunması hedefleniyor.

55 Araç ve 130 Personelle Sahadayız

Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü personelleriyle bir araya gelerek ilaçlama uygulamalarındaki son duruma ilişkin bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Havaların ısınmasıyla birlikte sinek ve karasinek popülasyonundaki artışa karşı ekiplerimiz derhal çalışmalara başladı. 55 araç ve 130 personelle gece gündüz sahadayız. Tüm mahallelerimizi tek tek ilaçlıyoruz. Teyakkuz halindeyiz. Hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması için ilaçlama uygulamalarımız durmaksızın devam ediyor. Hemşehrilerimizin konforu bizim önceliğimiz. İnşallah ilaçlanmadık tek bir yer bırakmayacağız” diye konuştu.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR