Büyükşehir’den 5 Farklı Noktaya Elektrikli Araç Şarj İstasyonu

Büyükşehir’den 5 Farklı Noktaya Elektrikli Araç Şarj İstasyonu

Büyükşehir’den 5 Farklı Noktaya Elektrikli Araç Şarj İstasyonu

Başkan Beyazgül mesajında, “Bayramlar, bizleri hoşgörü ikliminin uçsuz bucaksız köşelerine taşıyan, kırgınlıklarımızı unutturan, büyüklere saygıda küçüklere sevgide kusur etmediğimiz, kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz müstesna gün ve zamanlardan biridir.

Kurban Bayramı’nın hayatımızdaki yeri son derece önemlidir. Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun tüm bedenimizi sardığı bu mübarek günde Cenab-ı Allah’ın bizlere verdiği nimetlere karşı ne kadar şükretsek azdır.

Unutmayalım ki Bayramlar; birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, birbirimize olan sevgi ve saygı bağlarımızı kuvvetlendirmek, kardeşliğimizi daha da derinleştirmek için önemli bir fırsattır.

Kurban Bayramında keseceğimiz kurbanların etlerinden komşularımız, akrabalarımız,  yetimlerimiz, yoksul ve kimsesiz vatandaşlarımızla paylaşalım inşallah…

“Belediyemize ait toplu taşıma araçları ücretsiz”

Kurban Bayramı öncesi kentte herhangi bir eksikliğin kalmaması ve vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi adına gerekli tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın bayram ve kabir ziyaretlerini daha rahat bir şekilde yapmalarını temin etmek adına bayram süresince belediyemize ait otobüslerde ulaşımı ücretsiz yaptık.

Kurban Bayramı dolayısıyla farklı şehirlere bayram ziyaretleri yapmak amacıyla araçlarıyla yolculuk yapacak olan vatandaşlarımızdan trafik kurallarına mutlak suretle uymalarını istirham ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemizin ve tüm Müslümanların Kurban Bayramını tebrik ediyorum”.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR