BÜYÜKŞEHİR'DEN MEMURU SEVİNDİREN PROTOKOL

BÜYÜKŞEHİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN MEMURU SEVİNDİREN PROTOKOL

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçi olarak çalışan personele 3 yıl için ödenecek banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Maaş ödemesi ve promosyonu kapsayan ihaleyi Halkbank kazandı. 1994 personele ödenecek promosyona ilişkin protokol, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Halkbank Lara Şubesi Müdürü Sibel Ebru Ergün tarafından imzalandı.

ÖNCELİK PERSONEL MAAŞI

Anlaşmanın Antalya ve Antalyalılar için çalışan personele hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Dinimizde bile işçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz denilmiştir.  Konyaaltı Belediyesi Başkanlığımdan beri önce yanımızda çalışan arkadaşlarımızın maaşını yatırmayı düşünürüz sonra da yatırımlarımızla ilgili gereğini yaparız” dedi. 

PROMOSYONUN HEPSİ PERSONELE 

En fazla promosyon ödemesi teklifini sunan Halkbank’a teşekkür eden Başkan Böcek, “Toplam 1994 kişi çalışma arkadaşım bu protokolden yararlanacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman olduğu gibi afet sürecinde de gece gündüz demeden çalışan bütün işçi ve memur tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Banka promosyonunun tamamı personelimize ödenecek. Daha önceki arkadaşlarımızın işçi, memur kardeşlerimizin promosyonlarını başka yerlere kullandıklarını biliyoruz ama bizim emeğe ve alın terine saygımız sonsuzdur. Tüm memur ve işçi kardeşlerime yeniden hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 

3 YIL GEÇERLİ 

Halkbank Lara Şubesi Müdürü Sibel Ebru Ergün ise Protokolün personele, Büyükşehir Belediyesi’ne ve bankalarına hayırlı olmasını diledi. 1994 kişiyi kapsayan 6 bin 160 TL’lik promosyon ödemesi 15.09.2021 tarihi itibariyle 3 yıl geçerli olacak ve ödeme 15 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında yapılacak. 



SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da şimdi ikinci etap satışta

ANTALYA OSB'NİN VE ŞEHRİMİZİN GURURLARI

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR