Büyükşehir’den Milli coşkuya davet

Büyükşehir’den Milli coşkuya davet

Büyükşehir’den Milli coşkuya davet

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda 2 Temmuz Salı günü A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya ile oynayacağı son 16 turu maçı için Beach Park Varyant Meydanı’na dev ekran kuruyor. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma öncesinde ise Antalyalılar VoSahne konseriyle hem müzik dolu bir akşam hem de milli maç heyecanını yaşayacak.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanını Antalya sokaklarına taşıyan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın son 16 turunda Avusturya ile oynayacağı maç için Antalya’nın en büyük meydanlarından biri olan Beach Park Varyant Meydanı’na dev ekran kuruyor. 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de oynanacak milli maç heyecanını Antalyalılar birlikte yaşayacak.  Ayrıca maç öncesinde saat 20.00’de aynı yerde sevilen müzik grubu VoSahne konser verecek. Maç izlemeye gelen vatandaşlar hem milli heyecanı yaşayacak hem de VoSahne’nin en güzel parçalarıyla keyifli bir Akdeniz akşamı yaşayacak.

BAŞKAN BÖCEK’DEN DAVET

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de tüm Antalyalıları, 2 Temmuz Salı günü A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya ile oynayacağı son 16 turu maçını Beach Park Varyant Meydanı’nda birlikte izlemeye davet ederek, “Tüm vatandaşlarımızı Milli takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Avrupa Şampiyonası heyecanını gelin birlikte yaşayalım. İnanıyorum ki A Milli Futbol Takımımız, Avusturya karşısında çeyrek finale yükselecektir. Milli takımımıza yürekten başarılar diliyorum” dedi.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR