Büyükşehir’in asfalt mesaisi sürüyor

Büyükşehir’in asfalt mesaisi sürüyor

Büyükşehir’in asfalt mesaisi sürüyor

Büyükşehir’in asfalt mesaisi sürüyor

Çamlaraltı Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, daha yaşanabilir bir Denizli için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
18.10.2024
Başkan Çavuşoğlu, asfalt çalışmalarını inceledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çamlaraltı Mahallesi’nde bozuk ve bakımsız olan 6016, 6017, 6018, 6019 ve 6020 sokakta sıcak asfalt ile kaldırım düzenleme çalışması yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince, hayata geçirilen projeyle bölgeye 1.500 ton asfalt dökülürken, yaklaşık 4 bin metrekare de kaldırım düzenleme çalışması yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da sona yaklaşan asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmalarını inceledi. Başkan Çavuşoğlu’na Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Onur Yılmaz, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve beraberindekiler eşlik etti. Bir süre alanda incelemede bulunan Başkan Çavuşoğlu, burada çalışanlara kolaylıklar diledi.

Daha güvenli, daha konforlu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Çamlaraltı Mahallesi’nde vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokakların bakımsız ve bozuk olduğunu söyledi. Bu kapsamda, vatandaşlardan bölgedeki yolların yenilenmesi yönünde yoğun talep aldıklarını kaydeden Başkan Çavuşoğlu, “Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz, söz konusu sokakları kısa sürede sıcak asfaltla buluşturdu, kaldırımlarını da yeniden düzenledi. Bölgedeki ulaşım daha güvenli, daha konforlu hale geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Daha yaşanabilir bir Denizli için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR