BÜYÜKŞEHİR’İN BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE ADETA İZDİHAM YAŞANDI

BÜYÜKŞEHİR’İN BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE ADETA İZDİHAM YAŞANDI

BÜYÜKŞEHİR’İN BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE ADETA İZDİHAM YAŞANDI


Ramazan Bayramı dolayısıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in ev sahipliği yaptığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve AK Parti Milletvekillerinin de katıldığı törende adeta izdiham yaşandı. Herkesle tek tek ilgilenen Başkan Genç, “Bayramlaşma törenlerimizi geleneksel hale getireceğiz” dedi. 
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Ramazan Bayramı dolayısıyla hemşehrileriyle ve personeliyle bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı. Başkan Genç’in ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Protokol giriş katında gerçekleştirilen programa; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu ve Yılmaz Büyükaydın, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, mahalle muhtarları ve belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta izdihamın yaşandığı törende Bakan Uraloğlu, Milletvekilleri ve Başkan Genç, herkesle tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
GENÇ: GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, hemşehrilerinden gördükleri ilgi karşısında memnuniyet duyduğunu belirterek, “Bayramlarımız sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü bağlarının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların geride bırakıldığı en özel günlerdir. Bayramlaşma etkinlikleri de toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirmek, sevgi ve saygı bağlarını güçlendirmek adına büyük önem taşımaktadır. Tatil günü olmasına rağmen programımıza gösterdikleri ilgi nedeniyle hemşehrilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Genç ayrıca bayramlaşma törenlerini geleneksel hale getireceklerini vurguladı.
 
URALOĞLU: TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALDIK 
Yoğun ilgi gören isimlerin başında gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise, “Bugün Trabzon’da Büyükşehir Belediyemizin organize ettiği bayramlaşmadayız. Ülke genelinde huzur içerisinde geçirdiğimiz bir bayram var. Çok şükür önemli bir problemimiz yok. 81 ilde tüm tedbirlerimizi almış durumdayız. Trabzon’da da bayram boyunca belli etkinlik ve ziyaretlerimiz olacak. Bayramı doya doya, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak yaşayacağız. Trabzon’dan tüm Türkiye’ye selamlarımızı gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR