Cankurtaran Yaz Kampı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Cankurtaran Yaz Kampı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Cankurtaran Yaz Kampı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Cankurtaran Yaz Kampı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin düzenlediği Cankurtaran Yaz Kampı, Hacıkaplanlar, Kayıhan ve Cumhuriyet mahallesi sakini kadınları ağırladı. Ev kazaları ve deprem gibi konularda eğitim verilen kadınlar gün boyu eğlenceli zaman geçirmenin keyfini yaşadı.
03.08.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin 2017 yılında hayata geçirdiği Cankurtaran Yaz Kampı bu yıl da farklı eğitim programları ve etkinliklerle devam ediyor. Cankurtaran Yaz Kampı bu kez Mahalle Meclisi kurulan Hacıkaplanlar, Kayıhan ve Cumhuriyet mahallesi sakini kadınları ağırladı. Programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri ve misafir kadınlar katıldı. Kadınlarla birlikte hayata geçirdikleri her projenin başarı ile sonuçlandığını ifade eden Değirmenci, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızın içerisinde yer aldığı proje ve çalışmalara çok önem veriyoruz. Biliyoruz ki, kadınlarımızın dahil olduğu her çalışma başarı ile sonuçlanıyor” dedi. 6 yıl önce ilk defa Kadın Meclisi’nin organize ettiği Cankurtaran Yaz Kampı’nda kadınları misafir etmeye başladıklarını anlatan Değirmenci, “Hanım kardeşlerimiz burada eğlenmenin yanı sıra farklı konularda eğitimler alarak bilgi sahibi oluyorlar. Kampımıza katılan hanım kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitimler verildi

Program çerçevesinde kampa katılan kadınlara Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından ev kazaları başta olmak üzere, boğulma, kaza ve ilk yardım konuları hakkında bilgiler verildi. Denizli AFAD İl Müdürlüğü yetkilileri ise “Afet Farkındalık ve Deprem Anında Bilinçli Tahliye” eğitimi verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Kursu eğitmenleri zumba yaptırılırken, DENMEK eğitmeni tarafından ise kadınlara keçe işlenmesi gösterildi. Kadınlar gün boyu farklı etkinliklerle güzel vakit geçirmenin keyfini yaşadı.
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR