CHP"Lİ ERDEM´DEN SÜMER´E YANIT

CHP

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem yazılı bir açıklama yayınladı

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Antalya programı ile ilgili, Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak´ın iş dünyası, meslek odaları ve STK´lara ilettiği mektupta, Türkiye gerçeklerinin ifade edildiğini belirterek, ?AK Parti Antalya İl Başkanı, son 15 ayı ya kayıtlardan silmiş ya da Türkiye´de yaşamıyor. Herkes O´nun gibi sırça köşkte oturmuyor. Sırça köşkten inebilir ve halkın arasına girebilirse gerçekleri görecek? dedi.

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Antalya programının verimli geçtiğini, Antalya iş dünyası, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve turizmcilerin sorunlarını aktarma olanağı bulduğunu kaydetti.

CHP´nin benzer toplantıları uzun zamandır gerçekleştirdiğini, bu toplantıların büyük çoğunluğunda da salonları uygun olan ticaret ve sanayi odalarında yapıldığını kaydeden Erdem, iş dünyasının, meslek odalarının, sivil toplum kuruluşlarının muhalefet partilerine görüş, düşünce ve eleştirilerini iletmelerinden rahatsızlık duyulmasının, demokrasi adına üzüntü verici olduğunu söyledi.

Erdem, ?AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Genel Başkan Yardımcımız ve Antalya Milletvekilimiz Çetin Osman Budak´ın mektubu üzerinden ATSO´yu hedef gösterip, Antalya iş dünyasına, meslek odalarına, sivil toplum kuruluşlarına gözdağı vermeye kalkıştı. Bu tutum demokrasiyle, siyasi etikle bağdaşmaz. Toplantının ev sahibi de davet sahibi de CHP´dir.

ATSO görüş alış verişine zemin açmıştır. İnsanların sıkıntılarını, sorunlarını, varsa eleştirilerini söylemelerinde ne sakınca var? Kendisi, iktidarın olanakları ile bir rahatsızlık yaşamayabilir, bir sıkıntı duymayabilir. Ama Türkiye´de yaşayan insanların, sanayicinin, esnafın, üreticinin, turizmcinin, gazetecilerin, öğretmelerin sorunları, sıkıntıları var? dedi.

15 TEMMUZ TRAVMASI

Çağrı mektubunda yer alan ?Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en ağır travmalarının yaşandığı, sorunlarla dolu bir dönemden geçiyor? saptamasından, AK Parti´li Sümer´in rahatsız olmasını da değerlendiren Erdem şunları söyledi:

?Sayın Sümer, Türkiye´nin yaşadığı son 15 ayı kayıtlardan silmiş ya da Türkiye´de yaşamıyor. Arşivlere bir baksın ve Sayın Budak´ın mektubunu tekrar okusun. O zaman anlayacaktır. 7 Haziran seçimlerinden sonra, Türkiye hangi ortamda 1 Kasım seçimlerine gitti. Bu dönemde büyükşehirlerde kaç canlı bomba patladı, kaç yurttaşımız yaşamını yitirdi? Türkiye hiçbir dönemde vermediği kadar şehit verdi.

Sayın Sümer 15 Temmuz´u da yaşamadı galiba. 15 Temmuz başlı başına bir travmadır. 15 Temmuz´da Türk Silahlı Kuvvetleri içinde özel korunup, kollanan birileri, alçak teröristler; milletine kurşun sıktı, TBMM´yi bombaladı. Halkımız, kendi Ordusunun üniformasını giyenler tarafından bombalanmanın travmasını yaşıyor. Herkes AK Parti İl Başkanı gibi sırça köşklerde oturmuyor. Sırça köşkten çıkıp, halkın arasına karıştığında acı gerçeklerle yüzleşecektir? diye konuştu.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR