ÇUKURÇAYIR TRAFİĞİ KAVŞAKLA DÜZENE GİRDİ

ÇUKURÇAYIR TRAFİĞİ KAVŞAKLA DÜZENE GİRDİ

ÇUKURÇAYIR TRAFİĞİ KAVŞAKLA DÜZENE GİRDİ


Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, Çukurçayır Mahallesi’nde yapılan kavşakla birlikte trafik akışı rahatlarken ulaşım da kolaylaştı. Başkan Genç, ulaşımda yaşanan her türlü sorunu çözmenin öncelikli hedeflerinden biri olduğunu ifade etti. Yapılan kavşakla ilgili Çukurçayır Mahallesi Muhtarı Hüseyin Erkut, Başkan Genç’e teşekkür etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in ulaşım hassasiyeti doğrultusunda yapılan çalışmalar, şehirdeki trafik akışını rahatlatıyor. Bu minvalde Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Ortahisar ilçesi Çukurçayır Mahallesi Orman Yolu Caddesi için hazırladığı kavşak projesini hayata geçirdi. Yapılan yeni kavşak ve kaldırımla birlikte, Çukurçayır Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların ve çevredeki işletmelerin ulaşımı kolaylaşırken trafik akışı daha düzenli bir hale geldi. 

BÖLGEYİ RAHATLATACAK
Şehrin ulaşımında yaşanan her türlü sorunu çözmenin öncelikli hedeflerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Genç, “Siz değerli hemşehrilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak ve şehrimizin her köşesine modern ve işlevsel ulaşım imkanları sunmak için var gücümüzle gayret ediyoruz. Bu doğrultuda, Çukurçayır Mahallesi Orman Yolu Caddesi'nde ulaşım akışını düzenlemek ve sizlerin daha rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmenizi sağlamak amacıyla hazırladığımız kavşak projesini hayata geçirdik. Ekiplerimiz tarafından titizlikle gerçekleştirilen bu çalışma, bölgedeki trafik sıkışıklığını azaltırken aynı zamanda yaya ve sürücülerin güvenliğini de artırmayı hedefliyor. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak adına gerçekleştirdiğimiz bu ve benzeri projelerle, Trabzon'u daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

BAŞKAN GENÇ’E HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Yapılan hizmetin mahallenin ulaşım mağduriyetini gidereceğini belirten Çukurçayır Mahalle Muhtarı Hüseyin Erkut, “Çukurçayır Mahallemiz nüfus yoğunluğunun fazla olduğu bir yer. Ulaşım konusunda Büyükşehir Belediyemiz mahallemizde büyük gayret gösteriyor. Yol genişleme ve istinat duvarının ardından yapılan kavşak ve kaldırımlarla beraber ulaşım düzene girerken vatandaşlarımız da rahat bir nefes aldı. Trafik sorununu büyük ölçüde çözen bu kavşakla birlikte yaşanan kazaların da azalacağına inanıyoruz. Mahallemize bu hizmeti kazandıran Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e mahallem adına teşekkür ediyorum. Başkanımız bizim sorunlarımızla yakından ilgileniyor” ifadelerini kullandı.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR