CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU DÜZENLENEN TÖRENLERLE ANILIYOR

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU DÜZENLENEN TÖRENLERLE ANILIYOR

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU DÜZENLENEN TÖRENLERLE ANILIYOR

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85'inci yıl dönümü nedeniyle Bayburt’ta çelenk sunma töreni düzenlendi.

Düzenlenen törende, Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci ve Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya '10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü' nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu 09.05'te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve ardından İstiklal Marşı okundu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını kaybettiği saat 09.05'te çalan siren sesiyle beraber tüm Türkiye'de olduğu gibi Bayburt’ta da hayat durdu.

Kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin hazır bulunduğu tören, Atatürk Anıtı yanındaki Türk bayraklarının yarıya indirilmesiyle sona erdi.

Bayburt Üniversitesi’nde Anma Töreni

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Bayburt'ta da düzenlenen törenlerle anılıyor.

Bayburt Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda düzenlenen tören saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra Vali Eldivan ve Bayburt Lisesi Tarih Öğretmeni Yakup Kara tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından Atatürk konulu şiirler okunarak,  10 Kasım konulu sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Sinevizyon gösterimi sonrası "Bir Ömrün Hikâyesi" isimli oratoryo sunumu yapıldı ve Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

Programın ardından Vali Eldivan, Başkanımız Pekmezci ve Garnizon Komutanı Akkaya tarafından 10 Kasım dolayısıyla İlkokul, Ortaokul ve Liselerde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle tören sona erdi.

Törene Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Ülkü Ocakları ve TÜRKAV’dan Fotoğraf Sergisi

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ve TÜRKAV Bayburt İl Temsilciliği tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Kasım temalı fotoğraf sergisini gezdi. 

Sergide Başkanımız Pekmezci’ye Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkan Vekili Mehmet Salih Turan ile TÜRKAV Bayburt İl Temsilcisi ve Türk Kamu - Sen Bayburt İl Başkanı Ahmet Çalışkan eşlik etti.


Bayburt,Bayburt Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR