CW ENERJİ BÜYÜK FUAR´DA

CW ENERJİ BÜYÜK FUAR´DA

Firmamız CW Enerji Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi olarak 21-24 Şubat tarihleri arasında İran´ın Tahran kentinde düzenlenen 10. Uluslararası Yenilenebilir Enerji, Aydınlatma ve Enerji Tasarruf Fuarına katıldı.

Firmamız CW Enerji Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi olarak 21-24 Şubat tarihleri arasında İran´ın Tahran kentinde düzenlenen 10. Uluslararası Yenilenebilir Enerji, Aydınlatma ve Enerji Tasarruf Fuarına katıldı. Fuara, Çin, Almanya, Yunanistan, Avusturya, Tayvan, İsviçre, Güney Kore, İtalya ve Türkiye Cumhuriyeti gibi 9 farklı ülkeden 70 İranlı şirket ve 27 uluslararası şirketten oluşan çok sayıda firma katılım gösterdi.

İran devlet kurumları, İran Yenilenebilir Enerji Bakanlığı, İran Enerji Verimliliği organizasyonu, İran´ın Yenilenebilir Enerji organizasyonu, Yollar ve Kentsel Kalkınma Bakanlığı, Sanayi Bakanlığı, Maden ve Ticaret Bakanlığı, İran Yakıt Koruma Şirketi (IFCO), Yakıt Tasarrufu ve Nakliye Bakanlığı desteği ile 10´uncusu düzenlenen Uluslararası Yenilenebilir Enerji, Aydınlatma ve Enerji Tasarruf Fuarında, 3 bin 264 metrekarelik bir alanda yenilikçi ve verimli enerji üretim modelleri ve teknolojileri sergilendi. Fuara, yerli ve yabancı pek çok güneş enerjisi firma yetkililerinin yanı sıra, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katılım gösterdi.

Güneş, rüzgar, jeotermal, enerji ve enerji kaynaklarının korunması, enerji hizmetleri, yenilikçi enerji teknolojisi, ölçme, izleme ve laboratuvar teknolojisi, proses ölçümü, kontrol ve analiz teknolojileri gibi hizmetleri sunan üreticileri, tedarikçileri ve ihracatçıları, araştırma geliştirme uzmanlarını ve yenilenebilir enerjiden faydalanmak isteyen kullanıcılar fuarda buluştu.

CW Enerji olarak bu etkinliklerde fuarda bize ayrılan 60 m²´lik stand alanında firmalarımızın tanıtımlarını gerçekleştirdik ve başta CEO´lar, politikacılar, mühendisler, proje geliştirme uzmanları, teknik mühendisler ve araştırma geliştirme uzmanları olmak üzere çok sayıda yabancı firma temsilcisi ile birçok uluslararası ziyaretçiyi stand alanımızda ağırladık. Dört günlük yoğun faaliyetimizde ortalama 5 bin konuğu kendi stand alanımızda ağırlarken, fiyat teklifleri ve tekrar iletişim kurmak için 120 adet müşteri talep formu oluşturduk. Ayrıca İran´da distribütör ve EPC(Uygulama) ortağı olma şeklinde gelen talepler değerlendirildi.

Geçmiş yıllara göre çok daha yoğun geçen fuarda Türkiye´nin her tarafında toplam 300 MW gücünde olan küçük ve büyük çaplı çatı ve arazi tipi fotovoltaik projesi, fotovoltaik sulama projeleri, ?power pack off-grid? sistem projeleri tanıtıldı. Ayrıca firmamızın Alman teknolojisi ve Türk mühendisliği ile kendi üretimi olan POWER PACK, AKILLI KUTU kompakt ( invertör, akü, şarj kontrol cihazını bir arada barından tak kullan cihaz)  sistemlerimizde hem yerli ve hem de yabancı ziyaretçilerimizden büyük ilgi görmüştür.

CW Enerji olarak fuarda, Şiraz, Tebriz ve Tahran´daki 3 şirket ile distribütörlük anlaşması sağladık. Ayrıca CW Enerji olarak fuarda iki firmadan gelen EPC(Uygulama) işbirliği kabul ettik. Dört gün süren fuar boyunca CW Enerji ekibi, güneş şirketleri, güneş enerjisi çiftliği sahipleri ve yerel EPC şirketlerinden yaklaşık 320 MW güneş enerjisi tesisi teklifi aldı. yatırım, finansman ve karşılıklı işbirliğine ilişkin farklı iş modelleri sunuldu. CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, stand ziyaretçilerimizle birebir iletişim kurarak, güneş enerjisi sistemlerini anlattı ve gelen taleplere karşılık verdi.

Gelişen Dünya Güneş Enerjisi pazarında önemli adımlar atılmaktadır ve biz bu pazarda ?yerelde liderlik, ulusalda liderlik? felsefesiyle, geliştirdiğimiz bayilik ve satış temsilciliği stratejimiz, Dünya piyasasının en ucuz ve en kaliteli sistemlerini sunma garantimiz, ?CW Enerji? onaylı ürün markamız ile Uluslararası Yenilenebilir Enerji, Aydınlatma ve Enerji Tasarruf Fuarı´ndan gayet tatmin edici sonuçlarla dönmenin haklı gururunu taşıyoruz.



SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da şimdi ikinci etap satışta

ANTALYA OSB'NİN VE ŞEHRİMİZİN GURURLARI

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR