Tarih: 07.02.2025 11:18

Denizli Büyükşehir Belediyesi EMITT Fuarı'nda göz dolduruyor

Facebook Twitter Linked-in

Denizli Büyükşehir Belediyesi EMITT Fuarı'nda göz dolduruyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin turizmde hak ettiği yere ulaşması için önemli bir adım atarak, bu yıl 28’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini aldı. 5-7 Şubat 2025 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen fuarda, Denizli’nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri dünya turizm sektörüne tanıtılıyor.
06.02.2025
Her yıl 30 bine yakın sektör profesyonelini ağırlayan ve dünyanın dört bir yanından tatil destinasyonlarını bir araya getiren EMITT Fuarı’nda, Denizli Büyükşehir Belediyesi de Pamukkale, Hierapolis, Laodikeia gibi benzersiz turizm destinasyonlarıyla dikkat çekiyor. Fuar kapsamında 80 ülkeden 666 tur operatörü ağırlanırken, Denizli’nin gastronomisinden termal turizmine, doğa sporlarından kültürel mirasına kadar geniş bir yelpazede tanıtımı yapılıyor.

Turizm şehri Denizli

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, fuarın açılış törenine katılarak sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Çavuşoğlu, Denizli’nin turizm alanındaki potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Başkan Çavuşoğlu, “'Turizm Şehri Denizli'miz için şehrimizin tarihi ve kültürel değerleri ile doğal güzelliklerini tanıtmak için yerimizi aldık. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak EMITT 2025 Fuarı’nda Hall-7 Standa-7471’de dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizi ağırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Fuar 7 Şubat’ta kapılarını kapatacak

.

Benzer Başlıklar


Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —