FİNİKE TAMAM, KUTLAMA 1 NİSAN"DA

FİNİKE TAMAM, KUTLAMA 1 NİSAN

Cumhur İttfakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu; "1 Nisan´da zaferini kutlamaya bekliyorum? dedi.

Cumhur İttfakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu´na nezaket ziyaretinde bulunmak için randevu alan Millet İttifakı CHP Finike Belediye Başkan Adayı  Mustafa Geyikçi, 10 dakika kala ziyareti iptal etti. İptal üzerine SKM´de kendisini destekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Dülgeroğlu, ?Kendisini artık 1 Nisan´da benim ve ekibimin seçim zaferini kutlamaya bekliyorum? dedi.

Cumhur İttfakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Nail Dülgeroğlu, Finike´nin bütün mahallelerini karış karış gezerken, site ve ev toplantılarıyla vatandaşların gönüllerine dokunuyor. Dülgeroğlu, sabah saatlerinde ilçede hayatını kaybeden vatandaşların evlerine uğrayarak taziye ziyaretinde de bulundu.

Cumhur İttfakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu´na nezaket ziyaretinde bulunmak için randevu alan Millet İttifakı CHP Finike Belediye Başkan Adayı  Mustafa Geyikçi ve CHP İlçe Yönetimi, 3 kez teyit edilmiş olan randevu ziyaretini 10 dakika kala iptal etti. Yoğun programların bahane gösterildiği iptal üzerine Başkan Adayı Dülgeroğlu ve MHP Finike İlçe Başkanı Hakan Türksoy Akpınar Seçim Koordinasyon Merkezi´nde(SKM) vatandaşlarla sohbet ederek çay içti. Nail Dülgeroğlu, Geyikçi´ye vereceği çiçeği ise, eşi Müzeyyen Dülgeroğlu´na hediye ederek tanışma yıldönümlerini kutladı.

?1 Nisan´da benim ve ekibimin seçim zaferini kutlamaya bekliyorum?

MHP Finike Belediye Başkan Adayı Dülgeroğlu, yaptığı konuşmada ?Millet İttifakı CHP Finike Belediye Başkan  Adayı  Mustafa Geyikçi bugün buraya gelecekti.

Bize gün içerisinde 3 kere geleceği ifade edildi, ancak son 10 dakika kala başka bir programının olması nedeniyle iptal ettiğini söylediler. Yapılanı siyasi etik olarak doğru bulmuyorum. Benimde programlarım yoğun, sayın Mustafa Geyikçi´nin ziyareti dolayısıyla programlarımı iptal ettim. Sağlık olsun artık kendisi ve ekibini 1 Nisan´da bizim seçim zaferimizi kutlamaya bekliyorum? dedi.

Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, çalışmaları kapsamında Sahilkent Mahallesi Gümüşkent Sitesi´nde vatandaşlarla buluştu.

Vatadaşların yoğun ilgi gösterdiği Dülgeroğlu, site sakinlerine mahallelerinde bulunan sorunları bildiğini ve göreve gelmesi halinde sivrisinek ve bataklık sorununu çözeceğini söyledi. Dülgeroğlu, akşam saatlerinde ise ev toplantıları düzenleyerek gün içerisindeki çalışmalarını tamamladı.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR