EMITT Fuarı’nda Kemer rüzgarı esecek

EMITT Fuarı’nda Kemer rüzgarı esecek

EMITT Fuarı’nda Kemer rüzgarı esecek


Kemer Belediyesi ve Kemer'de yer alan sivil toplum kuruluşları, 6-9 Şubat tarihleri arasında bu yıl 27'ncisi düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) hazırlanıyor.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan ve yerli yabancı misafirleri, acente temsilcileri ile turizm destinasyonlarını bir araya getiren EMITT'e hazırlanan Kemer Belediyesi, bu yıl da fuarda dikkat çekecek.

Turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapıları arasında yer alan EMITT de Kemer'i en iyi şekilde tanıtacak olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, özel olarak hazırlanan Kemer standına gelen misafirleri ağırlayacak.

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi sanatçı Furkan Üstündağ'ın mini konserler vereceği ve deniz kızı konsepti ile DJ performansların da yer alacağı Kemer standı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçilerine çeşitli sürprizler sunmaya hazırlanıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da önemli turizm fuarlarına katılım sağlıyoruz. Önem verdiğimiz fuarlardan biri olan EMITT de Kemerimizi en iyi şekilde tanıtacağız. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Geçen sene olduğu gibi bu yılda da Kemer standı çok fazla dikkat çekecek. Turizm sektörünün temsilcileriyle yapacağımız birebir görüşmelerle ilçemize daha fazla turist çekmeyi hedefliyoruz. Turizmin en önemli destinasyonlarından olan Kemerimizin değerine değer katmaya devam ediyoruz.” dedi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR