ŞEHİT ANNELERİMİZ BAŞIMIZIN TACI

ŞEHİT ANNELERİMİZ BAŞIMIZIN TACI

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ?Şehit annelerimiz en değerli varlığımız? dedi

Şehit Jandarma Er Hakan Karakaya´nın anıldığı ?Kepez Şehitlerini Anıyor´ programına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ?Bütün şehit anneleri bizim annelerimiz. Onlar bizim en değerli varlığımız, hepsi başımızın tacıdır? dedi.

Kepez Belediyesi ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Kepez, şehitlerini anıyor. Kepez´de şehitlerin adının verildiği 18 okul tarafından gerçekleştirilecek olan programların ikincisinde, Şehit Jandarma Er Hakan Karakaya anıldı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi´nde düzenlenen program, Şehit Jandarma Er Hakan Karakaya´nın adını taşıyan ilkokulun öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlandı. ?Kepez Şehitlerini Anıyor´ adlı programa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Garnizon Komutanı Piyade Albay Tuncay Polat, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, Şehit ve Gazi Aileleri ve Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Cengiz Nizam, şehidin annesi Fatma Karakaya ile okulun öğretmen ve öğrencileri katıldı.

?Şehit anneleri bizim annelerimiz´

Duygu yüklü programda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ?Bütün şehit anneleri bizim annelerimiz. Fatma annemizin şahsında bütün şehit annelerimizin ellerinden binlerce kez hürmetle öpüyorum. Şehit ailelerimize sağlıklar ve afiyetler diliyoruz. Onlar bizim en değerli varlığımız. Allah vatanımızı, milletimizi, devletimizi ilelebet payidar eylesin. Ay yıldızlı al bayrağımız göklerden inmesin, Ezan-ı Muhammed-i dinmesin, vatanımız bölünmesin, şehitlerimizin hatırası ebediyen kalplerimizde yaşasın? dedi. Program Şehit Jandarma Er Hakan Karakaya´nın annesi Fatma Karakaya ve etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere çiçek takdimi ile sona erdi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR