ETO´O NEDEN OYNAMADI

ETO´O NEDEN OYNAMADI

Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, Samuel Eto´o´nun zorlu Osmanlıspor maçında neden oynamadığına açıklık getirdi.

Osmanlıspor ile sahasında golsüz berabere kalan Antalyaspor´da oyunculara bir gün izin verildi. Kırmızı-beyazlılarda As Başkan ve Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, Samuel Eto´o´nun Osmanlıspor maçında belindeki sakatlıktan dolayı oynamadığını ifade ederken, Kamerunlu golcünün takımda kalmasını istediklerini söyledi.

Terzioğlu, ?Eto´o´nun bize rest çektiği ve forma giymediği şeklinde bir durumu yok. Yıldız oyuncu belindeki sakatlıktan dolayı forma giymedi. Hatta son yapılan çalışmaya da bu yüzden katılmadı. Kadrodan da son anda çıkarıldı. Futbolcumuzla herhangi bir sorunumuz yok. Transfer dönemi 1 Eylül´e kadar devam ediyor ama biz Eto´o´nun takımda kalmasını istiyoruz. Transferi ile ilgili şu an net bir durum da kesinlikle söz konusu değil. Transfer dönemi devam ediyor. Her futbolcuya teklif gelir ve düşünülür. Eto´o´nun başarısından söz etmemize de gerek yok. Kendisi dünya yıldızı bir oyuncu. Çok başarılı bir sezonu da geride bıraktı. Eto´o, şu an bizimle ve bizimle kalmasını da istiyoruz? diye konuştu.

Kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk ise hiçbir oyuncunun vazgeçilmez olmadığını ve Beşiktaş´tan bir teklif gelmediğini dile getirdi.

İşte Öztürk´ün yaptığı açıklamalar:

?Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir. Doğru şartlarda kulübün menfaatleri düşünülerek kesinlikle oyuncular ile yollar ayrılabilir. Transfer olabilir. Bunlar futbolun kimyasında var zaten. Ama burada gördüğümüz bazı şeyleri tam takdir etmediğimiz için açıkçası ve özelikle Beşiktaş Başkanı Sayın Fikret Orman´ın bazı şeyleri söylemesinden sonra genel anlamdan tepkimiz oldu. Ama biz kesinlikle şunu da biliyoruz. Beşiktaş Kulübü, büyük bir kulüptür ve yönetim olarak da Türkiye´de en iyi yönetilen kulüplerden bir tanesidir. Bunlara da baktığımızda bir kırgınlığımız mevcut. Ama Eto´o anlamında da hala bize gelmiş bir teklif yok. O zaman neyse bu zaman da böyle. Değişen de bir şey yok. Biz bundan dolayı en baştan beri rahatsızlığımızı dile getiriyoruz? dedi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI BİRAZ DAHA EMPATİ KURABİLİRSE?

?Eğer bir futbolcuyla ilgileniliyorsa teklif verilir. Bu teklifi de biz yönetim kurulu olarak değerlendiririz. Bizim için hala aynı. Biz duruşumuzu takımın dengesini, takımın menfaatlerini düşünerek sergiliyoruz. Burada önemli olan şey bir teklif gelirse değerlendirilir. Ama hala bir teklif yok. Daha önceden yapılan açıklamalar var. Belirli bir kırgınlık var ve aldığımız aksiyonlar da var. Ama hiçbir şeyle ilgili kesin konuşmayı sevmiyorum. Çünkü futbol bu. Ne olacağı belli olmaz. Ama söylediğim gibi burada yanlış bir şeyler oldu. Beşiktaş taraftarı biraz daha empati kurabilirse kendi takımlarında olan Sosa transferindeki gibi. Bir şey olacaksa normal yollarla olsun. Kulüp ya evet ya da hayır der. Ya düşünür ya da direkt cevabını verir? ifadelerini kullandı.

 

MYNET



BAŞKAN UYSAL; "AMATÖR SPORLAR SİHİRLİ DEĞNEKTİR"

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI DOKUMA-PARKTA

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA YOGA KURSU

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ

KEPEZLİ ÜÇ YÜZÜCÜDEN YEDİ MADALYA GELDİ

MURATPAŞA'NIN SULTANLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

KEPEZ TEK GOLLE ERKEN KUTLAMAYI KAÇIRDI

MURATPAŞA SULTANLAR LİGİ İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞU PASTA KESEREK KUTLADI

MURATPAŞA'NIN PLAY-OFF GURUBU BELLİ OLDU

E-SPOR TUTKUNLARI KEPEZ'DE BULUŞUYOR

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR