FESLİKAN YAYLASI ŞENLİKLERE HAZIR

FESLİKAN YAYLASI ŞENLİKLERE HAZIR

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek Feslikan Yaylası´nın ´Yaz Şenlikleri´ne hazır olduğunu söyledi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 20.si gerçekleştirilecek olan Konyaaltı Belediyesi Yaz Şenlikleri öncesi Feslikan Yaylası´nda yürütülen hazıkları inceledi.

Antalya´da her yıl özlemle beklenen Konyaaltı Belediyesi Yaz Şenlikleri için geri sayım başladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 20.si gerçekleştirilecek olan Feslikan Yaz Şenlikleri öncesi hazırlıkları yerinde inceledi.

/resimler/2017-7/24/2010018779189.jpg

 

İlgili birim müdürleriyle birlikte Feslikan Yaylası´nda etkinlik alanını inceleyen Başkan Böcek, hazırlıkların büyük bölümünü tamamladıklarını söyledi.

Muhittin Böcek şöyle konuştu; ?Antalya´da yayla havası denince akla gelen ilk yerlerden biridir Feslikan. Antalya´ya sadece 44 kilometre uzaklıkta olan Feslikan Yaylası, Antalya´nın batı kıyılarında yükselen bütün yaylaların da merkezi durumundadır.

Yaklaşık bin 800 metre yüksekliğe sahip olan Feslikan Yaylası´nda, bu yıl 20.sini gerçekleştireceğimiz Yaz Şenlikleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yemyeşil dağları ve tertemiz havası ile bu yılda binlerce ziyaretçiyi burada ağırlayacağız.?

ANKARALI AYŞE VE VOLKAN KONAK KONSERİ

2 gün sürecek etkinlikler hakkında bilgi veren Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, bir birinden değerli iki sanatçının sahne alacağını söyledi. ?Ankaralı Ayşe olarak da tanınan Ayşe Dinçer ve ?Kuzeyin Oğlu´ lakaplı Volkan Konak konserleriyle Feslikan Yaylası´nın o serin havasını biraz ısıtacağız.? diyen Muhittin Böcek, sanatçıların 5 Ağustos Cumartesi günü Feslikan Yaylası´nda Antalyalılarla buluşacaklarını bildirdi.

/resimler/2017-7/24/2009332528499.jpg

500 PEHLİVAN ER MEYDANINDA
Konserlerin sonrasında 6 Ağustos Pazar günü etkinliklerin güreşlerle devam edeceğini ifade eden Muhittin Böcek, bu yıl 500´ün üzerinde pehlivanın er meydanına çıkacağını söyledi.

656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri´nde Konyaaltı Belediyesi adına güreşen İsmail Balaban ile altın kemeri Antalya´ya getirdiklerini dile getiren Başkan Böcek bu mutluluğu Feslikan´da yaşamak istediklerini kaydetti.

Şimdiden tüm güreşçilere başarı dileklerinde bulunan Başkan Muhittin Böcek, 5-6 Ağustos günlerinde tüm Antalyalıları Feslikan´a bekleriz" dedi.