Gençlerin ödülleri Başkan Zolan’dan

Gençlerin ödülleri Başkan Zolan’dan

Gençlerin ödülleri Başkan Zolan’dan

Gençlerin ödülleri Başkan Zolan’dan

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği 11. Denizli Liselerarası Münazara Turnuvası tamamlandı. 33 takımın fikirleriyle yarıştığı münazaranın finalini izleyen Başkan Zolan, dereceye giren takımlara ödüllerini verdi.
04.03.2024
Münazara Turnuvası şampiyonları belirlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin bu yıl 11’ncisini düzenlediği Denizli Liselerarası Geleneksel Münazara Turnuvası tamamlandı. 2 – 4 Mart tarihleri arasında düzenlenen turnuvanın finali Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. 33 takımın katıldığı turnuvanın final programına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. “Hükümet kazanma ihtimalinin çok az olduğu bir savaşta, savaşmak yerine pes etmeyi tercih ederdi” konulu final münazarasında Aydem Fen Lisesi, Erbakır Fen Lisesi, Dostek Koleji ve Çivril Şevkiye Özel Fen Lisesi yarıştı. Jürinin değerlendirmesinde Aydem Fen Lisesi birinci olurken, Dostek Koleji ikinci, Erbakır Fen Lisesi üçüncü ve Çivril Şevkiye Özel Fen Lisesi de dördüncü oldu. En iyi konuşmacı ise Organize İşler Takımı’ndan Mustafa Görkem Akbay oldu.

Ödüller Başkan Zolan’dan

Başkan Zolan ödül töreninde yaptığı konuşmada, turnuvada yarışmış olmanın bile kazanmak anlamına geldiğini belirterek emek veren herkese teşekkür etti. Çok keyifli bir münazara izlediğini işaret eden Başkan Zolan, “Gençlerimizi bu şekilde kendilerini ifade ediyor olarak görmek bizleri mutlu ediyor. İnşallah sizler bizlerden daha başarılı olacaksınız. Başarılarınızla ülkemizi ve kendinizi daha da mutlu edeceksiniz. Sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Osman Zolan daha sonra dereceye giren takımlara ödüllerini verdi. Törende gençleri kırmayan Başkan Osman Zolan, ödül miktarlarını artırarak büyük alkış topladı.
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR