GÖKDERE'DEN TURSUN'A ZİYARET

GÖKDERE

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Şaban Gökdere,Döşemealtı Koordinatörü Tursun`u ziyaret etti

AK Parti Antalya Milletvekili A. Adayı Şaban Gökdere, Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı Koordinatörü Nurettin Tursun`u makamında ziyaret etti.


Ziyaretten memnun olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı Koordinatörü Nurettin Tursun, "Şaban beyi muhtarlık döneminden beri tanırım. Kendisi geçmişinde çok güzel işlerin altına imza atmış Antalya`nın mümtaz şahsiyetlerinden biridir.

Dün geçmişinde olumlu projelere imza atanların milletvekilliği gibi kutsal bir göreve talip olması kendisi adına olduğu gibi bizim davamız adına da güzel bir olaydır.

900 mahalle muhtarının `Bizim Ankara`da sesimiz ol` diyerek Şaban Gökdere muhtarıma bu işi yüklemesi kendisinin omzundaki sorumluluğu da arttırmaktadır. Bu güne kadar aldığı her görevin hakkını veren bir kişinin bundan sonra da başarılı işler yapacağı gün gibi ortada ve aşikardır. 

Tüm bunlara bakıldığında millete hizmet etme sevdasında olan insanların önlerini, bu insanlara destek olmak bizim için büyük bir onurdur.  Döşemealtı olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Antalyamız için muhtarlarımız için hayırlısı olsun” dedi. 

AK Parti Antalya Milletvekili A. Adayı Şaban Gökdere ise Tursun'a güzel dilekleri için teşekkür ederek, siz ve sizin gibi değerli insanları mahcup etmemek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Çıktığımız bu kutlu yolda tüm enerjimizi ortaya koyacağız, Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun” dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR