Başkan Böcek; ?Kültür şölenimiz başlıyor´

Başkan Böcek; ?Kültür şölenimiz başlıyor´

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 8´incisini gerçekleştirecekleri Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı´nın 24 Kasım Cuma günü saat 15.00´te açılacağını söyledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 24 Kasım-3 Aralık  tarihlerinde  gerçekleştirilecek 8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Başkan Muhittin Böcek, ?Okumak lazım!? sloganıyla ilkini gerçekleştirdikleri Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı´nın bu yıl Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ?Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir? sözüyle sekizinci kez kapılarını açacağını belirtti.

Başkan Böcek, ?Her yıl onlarca yazar, siyasi ve düşünce insanının severleriyle buluştuğu Antalya Konyaaltı Kitap Fuarımız, Belediyemiz tarafından Pınarbaşı Mahallesi Sağlık İl Müdürlüğü yanında yapımı tamamlanan ve 3 bin 500 kişi kapasitesiyle Antalya´nın en büyüğü olan Fuar ve Kongre Merkezi´nde açılacak. 

Fuar da 210 yayınevi, 52 stant ile yer alacak. 130´un üstünde yazarın katılacağı 8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı Türkiye´nin en büyük ilk üç kitap fuarı arasında yer almaktadır. Fuarımız bu yıl elleri öpülesi öğretmenlerimiz içinde çok özel olan 24 Kasım Öğretmenler Günü´nde tüm Antalyalıların katılımıyla saat 15.00´te açılacak? dedi.

Başkan Böcek, ?Fuarımıza bu yıl Yılmaz Özdil, İsmail Saymaz, Ataol Behramoğlu, Banu Avar, Hanefi Avcı, Ali Türkşen, Mavisel Yener, Ayşe Kulin, İrfan Değirmenci, Engin Alan, Sinan Meydan, Ersan Şen, Doğu Perinçek, Gürsel Tekin, Barış Yarkadaş, Tuncay Özkan, Mustafa Balbay ve Ahmet Yavuz gibi bir birinden değerli 130´un üstünde yazar katılacak.  İmza günleri ve söyleşilerle fuarımız 10 gün boyuncu kültür şölenine dönüşecek. Tüm halkımız fuara davetlidir? diye konuştu.

24 Kasım Cuma günü saat 15.00´te törenle açılışı yapılacak olan 8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, 3 Aralık Pazar gününe kadar 10.00 ve 20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak. 



BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR KEPEZ KİTAP FUARI'NDA

ÇOBAN RESSAM İSYANINI RESİMLERİYLE ANLATTI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINI ÇOK SEVDİ

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI OKUYUCULARA AÇTI

MURATPAŞA'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

USTA YAZARLAR KEPEZ KİTAP FUARI'NA GELİYOR

UYSAL; "HALİT ÖNÜR'LER TÜRKİYE'NİN HİKAYESİDİR"

LEONARDO DA VİNCİ SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ

DÖRDÜNCÜ KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI ARALIYOR

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR