KONYAALTI ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

KONYAALTI ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Konyaaltı Feslikan Yaylası ?Yaz Şenlikleri? başlıyor

Konyaaltı Belediyesi 20.Yaz Şenlikleri bu yıl rekor sayıda güreşçinin katılımıyla gerçekleştiriliyor. Etkinlikler, 5 Ağustos Cumartesi günü Ankaralı Ayşe ve Volkan Konak konserleriyle başlıyor.

Konyaaltı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri´nin bu yıl 20.si düzenleniyor.

/resimler/2017-8/3/1617294480353.jpg

 

Konyaaltı Belediyesi 20. Yaz Şenlikleri hakkında düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyunu bilgilendiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittni Böcek, bu yıl rekor sayıda güreşçi katılımı olduğunu söyledi.

?Konyaaltı Belediyesi 20. Yaz Şenlikleri´nde bu yıl 900 güreşçi boy gösterecek.´ diyen Başkan Muhittin Böcek, 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri´nin başpehlivanı İsmail Balaban ile birlikte 50 başpehlivan ve toplamda 900 pehlivanın er meydanında mücadele edeceğini söyledi.

İki gün sürecek olan etkinliklerin 5 Ağustos Cumartesi günü saat 19.30´da Ersin Showun sahne gösterisiyle başlayacak. Ardından Ankaralı Ayşe ve Volkan Konak konserleriyle devam edeceğini dile getiren Muhittin Böcek, sanatçıların sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendireceklerini kaydetti.

6 Ağustos Pazar günü ise güreşlerin yapılacağını ifade eden Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi adına güreşen İsmail Balaban, Turan Balaban, Hasan Cengiz ve İbrahim Çoraman´ın yanı sıra 50 başpehlivanın kıspet kuşanacağını bildirdi. Başkan Muhittin Böcek, 5 Ağustos Cumartesi günü tüm Antalyalıları Feslikan´a beklediklerini bildirdi.

Konyaaltı Belediyesi 20. Yaz Şenlekleri´nde baş boyda mücadele edecek güreşçilerin isimleri şöyle; İsmail Balaban, Turan Balaban, Hasan Cengiz ve İbrahim Çoraman´ın Orhan Okulu, Recep Kara, Salih Erinç, Serhat Balcı, Nedim Gürel, Abdullah Güngör, Ali Gürbüz, Sermes Bulut, Salih Dorum, Kürşat Korkmaz, Serkan Serttürk, Ali Altun, Hüseyin Gümüşalan, Ramazan Bircan, Mehmet Yeşil Yeşil, Şaban Yılmaz, Murat Gençtürk, Nadir Takı, Ekrem Yavuz, Güngör Ekin, Gökhan Arıcı, Ahmet Kavakçı, Hüseyin Şahinal, Nuri Zengin, Fatih Çakıroğlu, Savaş Yıldırım, Fatih Koyuncu, Fatih Atlı, Ali Rıza Kaya, Onur Şenel, Hüseyin İyican, Mustafa Kemal Karaboğu, Mustafa Batu, Hakkı Aygün, Şahali Kurt, Okur Acar, Ali Yanatma, Serhat Gökmen, Hüseyin Demir, Mehmet Selvi, Hasan Tuna, Necit Yıldırım, Yüksel Kalay, Hasan Zeybek, Ahmet Yavuz ve İsmail Koç.



BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR KEPEZ KİTAP FUARI'NDA

ÇOBAN RESSAM İSYANINI RESİMLERİYLE ANLATTI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINI ÇOK SEVDİ

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI OKUYUCULARA AÇTI

MURATPAŞA'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

USTA YAZARLAR KEPEZ KİTAP FUARI'NA GELİYOR

UYSAL; "HALİT ÖNÜR'LER TÜRKİYE'NİN HİKAYESİDİR"

LEONARDO DA VİNCİ SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ

DÖRDÜNCÜ KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI ARALIYOR

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR