BAŞKAN BÖCEK´TEN KUTLAMA

BAŞKAN BÖCEK´TEN KUTLAMA

ABB Başkanı Muhittin Böcek İtfaiyeciler Haftası´nı kutladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı´nı ziyaret etti. Tüm itfaiyecilerin haftalarını kutlayan Başkan Böcek, itfaiye çalışanlarının sorumluluğu ağır ve zor bir görevi yerine getirdiğini belirterek, ?Yaptığınız çalışmalarla bizim yüz akımızsınız? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında düzenlenen İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı´nı ziyaret ederek itfaiye personeliyle kahvaltıda bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi´ni başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı kutlayan Başkan Böcek, İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Kısa ve itfaiye personeline gösterdikleri yoğun çabadan dolayı teşekkür etti.  

İTFAİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ

İtfaiye Teşkilatı´nın kuruluşunun 305. Yılının kutlandığını söyleyen Başkan Böcek, ?1714 yılında tulumbacılar adıyla kurulan bu güzel teşkilatımız Cumhuriyet döneminde modern bir teşkilat olarak belediyelere devredilmiş.

Afetlerde, yangınlarda, kazalarda kısacası vatandaşın en zor anında onların yanında olan ve yardımına koşan sizlersiniz. Sizler yaptığınız çalışmalarla bizim yüz akımızsınız. Başta İtfaiye Daire Başkanımız Ahmet Kısa olmak üzere tüm itfaiye amirlerimize ve personelimize çok teşekkür ediyor, bu özel gününüzü kutluyorum? dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Kısa da günün anısına Başkan Böcek´e adının ve kan grubunun yazılı olduğu itfaiyeci kaskı hediye etti.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR