İFTAR SOFRALARININ BEREKETİNİ BİRLİKTE YAŞIYORUZ

İFTAR SOFRALARININ BEREKETİNİ BİRLİKTE YAŞIYORUZ

İFTAR SOFRALARININ BEREKETİNİ BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, iftar programları kapsamında Bahçelievler, Mehmet Akif Ersoy ve Evliya Çelebi Mahallelerimiz için Kadir Adlım Ortaokulu’nda düzenlenen iftar sofrasında hemşehrilerimizle bir araya geldi.

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan Ramazan’da Kütahya Belediyemiz tarafından hazırlanan etkinlikler, şehrimizde manevi bir ortamda yaşanıyor. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık da hemşehrilerimizi aynı sofrada buluşturmak için kurulan iftar sofralarında vatandaşlarımızla bir araya geliyor. Başkanımız Işık, iftar programları kapsamında Bahçelievler, Mehmet Akif Ersoy ve Evliya Çelebi Mahallelerimiz için Kadir Adlım Ortaokulu’nda düzenlenen iftar sofrasında hemşehrilerimizle buluştu.

Açılan oruçların ve edilen duaların ardından hemşehrilerimize hitap eden Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Deprem afeti nedeniyle bu Ramazan’ı millet olarak buruk geçiriyoruz ama inanıyoruz ki milletimizin asaleti, devletimizin gücü bu zor günleri de atlatmamıza yetecek. Hem o bölgede sıkıntı içerisinde olan vatandaşlarımızı hem ülkemizdeki tüm milletimizin hem de İslam aleminin mübarek ayı hayırlı olsun. İnşallah daha güzel günlerde, önümüzdeki yıllarda daha iyi Ramazan sofralarında buluşuruz. Geçtiğimiz iki yıl pandeminin de etkisiyle maalesef bu programları mahallelerimizde yapamamıştık ama hemşehrilerimize olan desteğimizi de hiç esirgemedik. Bereket Kart uygulamasıyla yardıma muhtaç olan veya olmayan belediyemize gelen her vatandaşımıza Ramazan ayına has olarak bu Bereket Kart uygulamamızı 3 yıldır sürdürüyoruz, bu yıl da devam ediyor. İhtiyacı olan hemşehrilerimizin belediyemize gelip az çok demeden o katkıdan yararlanmasını isteriz. Katılımınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul eylesin. Hepinize belediyemiz adına saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” diyerek hayırlı akşamlar diledi.

Kadir Adlım Ortaokulu’nda düzenlenen iftar sofrasına; MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcılarımız Abdullah Damcı, Murat Arık, Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak, Belediye Meclis Üyelerimiz, mahalle muhtarlarımız ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR