İFTAR SOFRALARININ BEREKETİNİ MAHALLELERİMİZDE YAŞIYORUZ

İFTAR SOFRALARININ BEREKETİNİ MAHALLELERİMİZDE YAŞIYORUZ

İFTAR SOFRALARININ BEREKETİNİ MAHALLELERİMİZDE YAŞIYORUZ

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, iftar programlarımız kapsamında Maltepe, Müderris, Hamidiye, Mecidiye ve Saray Mahallelerimiz için düzenlenen iftar yemeğinde hemşehrilerimizle bir araya geldi.

Ramazan ayında Kütahya Belediyemiz tarafından hazırlanan etkinlikler, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma içinde yaşanmaya devam ediyor. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık da hemşehrilerimizi aynı sofrada buluşturmak için kurulan iftar sofralarında vatandaşlarımızla bir araya geliyor. Eşi Fatma Işık ile birlikte Maltepe, Müderris, Hamidiye, Mecidiye ve Saray Mahallelerimiz için Atatürk Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar programına katılan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Kütahya’mızın en eski ve değerli mahallelerinin kıymetli sakinleri değerli hemşehrilerim. Öncelikle belediyemizin düzenlemiş olduğu bu iftar sofrasında birlikte olmanın onurunu, mutluluğunu yaşadığımızı, bundan dolayı da katılımınız nedeniyle sizlere teşekkür etmek istediğimi ifade etmek isterim. Ramazan ayı 11 ayın sultanı. Birliğin, beraberliğin, yardımlaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin pekiştirildiği çok önemli bir ay. Geçtiğimiz iki yıllık sürede pandemi süreci nedeniyle bir araya gelememiştik. 2019 yılında belediyemizin önünde başlattığımız geleneksel iftar sofrası buluşmalarımızı bu yıl mahallelerimizde vermeye karar verdik. 67 mahallemiz olunca 30 günü yetiştiremeyeceğimiz için birkaç mahallemizi bir iftarda toplamayı planladık. Merkezdeki 10 mahallemizi iftar programına dahil ettik. Sonra değerli muhtarlarım ve sanayi esnafımız dedi ki bizim mahallelerimizi niye unuttunuz başkanım dediler. Unutmamız mümkün değildi. Sadece böyle topluca buluşabileceğimiz büyük bir alanın sonradan çıkması nedeniyle hemen burayı dahil ettik. Bugün Allah nasip ederse 11’inci mahallemizin iftarını sizlerle yapıyoruz. Pazartesi günü de yine belediyemizin önünde geleneksel Kadir Gecesi iftarımız var, oraya da tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Mahallelerimizin bir arada böyle bir geceyi birlikte yaşamaları bizleri çok mutlu etti. Bu sene buruk bir Ramazan geçiriyoruz. Ülkemizin 11 ilini yakından etkileyen ve hepimizi üzen deprem felaketi nedeniyle o bölgede birçok insanımız mağdur oldu, hayatlarını kaybetti. Bazı vatandaşlarımız da o bölgeden kalkıp Kütahya dahil diğer illerimize depremzede olarak geldi. Onlara da bu sofrada bizimle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum. Rabbim, milletimizin desteği, feraseti ve devletimizin gücüyle inşallah o bölgeyi bir an önce ihya etmeyi ve vatandaşlarımızın orada huzurla yaşayabilmelerini nasip etsin” ifadelerini kullandı.

RESSAM AHMET YAKUPOĞLU PARKI AÇILIYOR

Mahallelerimizi çok önemsediklerini belirten Başkanımız Işık, “Şehrimizin en kıymetli mahallelerinden olan bu mahallelerimizin ortak mekânı Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkımızı çok yakında inşallah açacağız. Geçen yıl tadilatlar nedeniyle sizleri biraz üzdük ama bizim elimizde olmayan nedenlerle, piyasanın hareketlenmesi, müteahhitlerin fesih hakkını kullanması gibi beklenmedik bazı olaylar devreye girince gecikti ama geciktiğine de değdi. İnanıyorum ki çok yakında açacağız. Hem kafeteryasıyla hem gezinti alanlarıyla hem de oturma alanları ve çay bahçesiyle bu güzel mekâna sizleri kavuşturacağız. Tek isteğimiz var sizlerden. Bu tür belediyemizin yaptığı ve hepimizin ortak paralarıyla ortaya çıkarılan eserlere sahip çıkalım. Ben burada daha önce oturma alanlarının yakıldığını görünce çok üzüldüm. Helal süt emmiş bir memleket evladı bunu yapmamalı, yapamaz. Çünkü 300 bin kişinin hakkıyla oralar yapılıyor. Zaman içerisinde hepimiz birbirimizi rahat anladık. İnşallah oraya sahip çıkıp iyi bir şekilde sizlerin hizmetine sunacağımız parkımızla beraber yine buluşacağız. İftar programımıza katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Tüm iftarlarımız burası gibi yoğun katılımla geçti. Bir nebzede olsa o özlemi giderdik. İnşallah ileriki günlerde başka programlarda yine buluşacağız. Yaklaşan Kadir Gecenizi ve mübarek Ramazan Bayramınızı canı gönülden kutluyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları ve ibadetleri makamında kabul eylesin, yeni Ramazanları da hep birlikte yaşayalım” diyerek sözlerini noktaladı.

İftar programına; MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcılarımız Abdullah Damcı, Ertuğrul Cevahir, birim müdürlerimiz, mahalle muhtarlarımız ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR