İLK VE TEK ZİYARETÇİ SİZSİNİZ”

 İLK VE TEK ZİYARETÇİ SİZSİNİZ”

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Raziye Gök Aktaş ‘Kütüphaneler Haftası' münasebetiyle Tekelioğlu Kütüphanesi çalışanlarını ziyaret etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Raziye Gök Aktaş her yıl 30Mart 5 Nisan tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl 51.cisini idrak ettiğimiz ‘Kütüphaneler Haftası' kapsamında Tekelioğlu Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

Müdür Yardımcısı Serdar Başyayla ve Şef Seval Coşarderelioğlu ile bir süre sohbet eden Gök Aktaş şunları söyledi; Kütüphaneler hayatı doğru algılamak ve değerlendirebilmek için okuma ve araştırma eylemlerinin yapıldığı bilgi ve kültürel mirasın devamlılığına katkıda bulunan en önemli toplumsal kaynaklarımızdandır.

İnsanlığın bilgi birikimi olan kütüphanelerin, okuma ve araştırma alışkanlığını geliştirdiğini, düşünce ve bilgi ürünlerinin insanlar arasında paylaşılmasını sağladığını, düşünce özgürlüğü için önemli bir dayanak olduğunu bu hafta dolayısıyla bir kez daha belirtmekte fayda görüyorum.

Dünya kütüphaneciliğindeki önemli gelişmeleri paylaşmak üzere 51'inci Kütüphane Haftasını kutlarken verdikleri hizmetle önemli rol oynayan ve özveriyle çalışan siz kütüphanecilere başarılar diler, inşallah bundan sonraki dönemlerde kütüphanelerimize olan ilgi artarak devam eder” dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Raziye Gök Aktaş'ın ardından söz alan Tekelioğlu Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Serdar Başyayla Gök Aktaş'a bu anlamlı günde kendilerini ziyet eden ilk ve tek siyasetçi olmasından dolayı teşekkür etti.

Başyayla; Bu güzel günde sizlerle burada olmak bizim için büyük mutluluk. Bu hafta bizim için çok önemli. Bizi bu hafta içinde ziyaret eden ilk ve tek siyasetçisiz oldunuz. Bu anlamda size çok teşekkür ediyoruz. Bu gibi özel günlerde hatırlanmak bizim için çok önemli” dedi.

Başyayla son olarak; Öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak amacıyla kütüphanemizin modern hale gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu güzel gün münasebetiyle tüm Antalyalıları kütüphanemize bekliyoruz” dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR