KADEMELİ GEÇİŞE SON

KADEMELİ GEÇİŞE SON

Öğrencilerin okuldan karanlıkta çıkmaları konusunda açıklamalarda bulunan Gülay, ?Haziran ayında kademeli geçiş sonlanmış olacak.

Öğrencilerin okuldan karanlıkta çıkmaları konusunda açıklamalarda bulunan Gülay, ?Haziran ayında kademeli geçiş sonlanmış olacak. Okullarımızı gözden geçireceğiz? dedi

 Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, kış saati uygulamasından dolayı öğrencilerin karanlıkta okuldan çıkmalarıyla ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulunarak, ?Konuyla ilgili olarak emniyetimiz gerekli tedbirlerini almıştır. Servisler okul bahçesine kadar gelerek öğrenciyi almakta. Bu üç yıldır devam etmektedir. Haziran ayında bu sistem sonlanacak ve normal öğretime geçilecektir. Emniyet tedbirlerinde herhangi bir zafiyet yoktur? dedi.

 Mağdur olacaklardı

12 yıllık eğitme geçişle birlikte okulları kanun gereği Antalya´da ilkokul ve ortaokul olarak ayıracaklarını hatırlatan Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, ?Biz okulları birden bire ilkokul ve ortaokul olarak ayırdığımızda öğrenciler bina değiştirecekti. Öğretmenlerimiz kendi konumlarına göre tayin istedikleri yerlerden dönüşen okullara göre tayinleri yapılacaktı. Dolayısıyla burada hem öğrenciler hem de öğretmenler mağdur olacaktı? diye konuştu.

 Gözden geçireceğiz

Antalya´da eğitim ve öğretimin sağlıklı yürümesi ve eğitimdeki başarının sarsılmaması için bakanlığın da iznini alarak kademeli geçişi sağladıklarını anlatan Gülay, ?İlkokul yaptığımız yere ortaokul kaydı almadık. Ortaokul yaptığımız okullara ise ilkokul kaydı almadık. Ortaokulları sabahçı, ilkokulları öğlenci yaparak, kademeli geçişi sağladık. Bu süreci tamamlayan okullarımızı da binanın fiziki yapısına göre normal öğretime geçirdik. İnşallah Haziran ayında kademeli geçiş sonlanmış olacak. Bu sene son tekrarla okullarımızı gözden geçireceğiz, binanın fiziki durumuna göre ikili eğitimden normal öğretime geçmiş olacak okullar? dedi.

 

Başarılı eğitim

?Biz öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi çok seviyoruz´ diyen Osman Nuri Gülay, ?Antalya´da huzur içerisinde başarılı bir eğitim ve öğretim devam etmektedir. Bunda öğretmenlerimizin ve velilerimizin başarısı çok büyüktür. Bu kadar göç alan bir il olmamıza rağmen fiziki yapılanmada olsun, öğretmenlerde olsun, Antalya ilinde başarılı bir eğitim çalışması yapılıyor. Bu başarının devam etmesini diliyorum. Çocuklar ve öğretmenler bizim için çok önemli? mesajını verdi.

 

 

Esra ALTUNKES



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR