KARA'NIN YENİ DURAĞI GÜLAY OLDU

KARA

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Artan Kara seçim ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Av. Ertan Kara seçim ziyaretleri kapsamında Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ı makamında ziyaret etti.

Gülay ve ekibinin de hazır bulduğu,  dost sohbeti şeklinde gerçekleşen ziyarette ilk sözü alan Kara; Biz STK'larda görev yaptığımız için Osman Nuri Gülay hocamla çok güzel zamanlar geçirdik. Özellikle İmam Hatip Okulları'nın açılması ve çoğalması kapsamında verdiğimiz mücadelede bizlere en çok yardımı kendisi yapmıştır.

Antalya gibi her geçen gün göç alan bir yerde milli eğitim müdürlüğü makamı zordur, ancak müdürüm bu zorlu görevi yıllardır büyük bir özveriyle hakkını vererek yapıyor.

Ben bizim verdiğimiz mücadeleye katkı koymalarından dolayı hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. Aday adaylığı sürecinden de bahseden Kara; Biz yıllardır sahada inançlı bir gençliğin yetişmesi için üstümüze düşen ne görev varsa yerine getirmek için çabaladık.

Gerek ANİMDER'de gerekse diğer STK'larda ekip arkadaşlarımızla gece demeden gündüz demeden uğraştık. Bugünde bize yılların verdiği tecrübeleri milletvekilliği makamında kullanmak ve Antalya halkına bu makam üzerinden hizmet etmek istiyoruz.

Eğer partimiz ve Antalyalı hemşerilerimiz bize bu görevi layık görürse bu görevinde hakkını vermek için her şeyi yapacağız. Bu anlamda herkesten destek bekliyoruz” dedi.

Kara'ın ardından kısa bir konuşma yapan Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay; Biz yıllardır Antalya'ya ve öğrencilerimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Son dönemde Ertan Bey gibi birçok kardeşimizin de büyük katkılarıyla İmam Hatip Okulları'nın sayısını bir hayli arttırdık.

Bu anlamda Akdeniz Bölgesi'nde 1.ci, Türkiye genelinde de 7.ci sıradayız. İmam Hatip Okulları'nın arttırılması konusunda Ertan Kara kardeşimin yaptığı hizmetler çok büyük ve bir o kadar da değerlidir.

Ben bu konuda herkesin huzurunda kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Kara'nın aday adaylığına da değinen Gülay; Ertan başkan geçmişte yaptığı üstün ve başarılı hizmetlerle Antalya'da herkesin takdirini kazanmış başarılı bir kardeşimiz. Bence milletvekilliği görevine çok yakışır.

Her aldığı görevin hakkını veren Ertan Kara kardeşim eğer bu görevi de alırsa çok başarılı bir şekilde yapacaktır. Ben çıktığı bu zorlu ve onurlu yolda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.    



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR