Kemer Belediyesi’nin 2023 yılında alt ve üstyapı çalışmaları

Kemer Belediyesi’nin 2023 yılında alt ve üstyapı çalışmaları

Kemer Belediyesi’nin 2023 yılında alt ve üstyapı çalışmaları

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2023 yılında yaptığı yol, kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun öncülüğünde ilk günkü heyecan ve hizmet aşkıyla çalışan Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2023 yılı içerisinde 110.000 metrekare parke yol, 24.000 metrekare kaldırım, 2520 metrekare yağmur suyu drenaj hattı ve 27000 bin metrekare asfalt çalışması yaptı.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda ara sokak ve caddelerde parke yol kaplaması ve kaldırım yapan belediye ekipleri, yıllardır yapılamayan bazı yolları da asfaltla kaplarken, altyapı çalışmaları kapsamında da yağmur suyu drenaj hatları döşedi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Büyük bir aile olan Kemer Belediyesi olarak 2023 yılında ilçemize büyük yatırımlar yaptık. Fen İşleri Müdürlüğümüz, yol, kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları kapsamında ilçemiz genelinde önemli projeleri gerçekleştirdi. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri en kısa sürede çözüme kavuşturduk. İlk günkü heyecan ve azimle 2024 yılında da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kemer halkı bize güvenmeye devam etsin.” dedi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR