KEPEZ BELEDİYESPOR PARKEDE

KEPEZ BELEDİYESPOR PARKEDE

Kepez´in ´Devler´i ve ´Sultanlar´ı galibiyet için parkeye çıkıyor

Türkiye Basketbol 2.Liginde (TB2L) ikinci yarı karşılaşmaları başlarken Kepez´in Devleri Cumartesi günü sahasında Çankırı Belediye Demirspor´u konuk edecek.

Ligin ilk yarısını 3.sırada tamamlayan ve iyi bir hazırlık dönemi geçiren Kepez Belediyespor kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Playoff yolunda ligin iddialı ve sıralamada ki konumuyla avantajlı olan Kepez Belediyespor, zorlu 2.yarı sonunda hedefine ulaşmak istiyor.

İlk yarısının son 2 maçında galip gelerek lig arasına giren Kepez Belediyespor, Cumartesi günü seyircisi önünde konuk edeceği Çankırı temsilcisini mağlup ederek ikinci yarıya galibiyetle başlamayı hedefliyor. İlk yarıda oynanan karşılaşmada deplasmanda zorlu rakibini 56-62 mağlup eden Kepez´in Devleri, seyircisi önünde de galip gelmek istiyor.

Ligin zorlu ekiplerinden Çankırı Belediye Demirspor maçının kolay geçmeyeceğini dile getiren Koç Engin Taşdemir oyuncularını maça motive ediyor. Lige verilen arada sıkı bir hazırlık dönemi geçiren Kepez Belediyespor, eksik gördüğü bölgeye transfer yaparak , zorlu ikinci yarı öncesi hazır bir görüntü veriyor.

Sahasında Geçit Vermiyor

Bu sezon ligde sahasında oynadığı 5 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Kepez Belediyespor , iç saha maçlarında seyirci desteğini iyi kullanarak , dikkat çekici bir performans sergiliyor. Sahasında rakiplerine geçit vermeyen Kepez Belediyespor, ikinci yarıda da bu seriyi sürdürmek istiyor.

Öte yandan Voleybol Bayanlar 2.Ligde ilk yarıda fırtına gibi esen ve son 6 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Kepez´in Sultanları, ligin ikinci yarısında Pazar günü Park Antalya Gençlik ile karşılaşacak. Ligin ilk devresini 2.sırada bitiren ve şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Kepez Belediyespor sahaya iniyor.

İlk devrede gösterdiği performansla otoriteler tarafından takdir edilen ve şampiyonluğun en büyük adaylarından olarak gösterilen Kepez´in Sultanları, kaldığı yerden devam etmek istiyor. Müthiş bir seri sürdüren ve 6 karşılaşmadan 6 galibiyetle ayrılan Kepez Belediyespor, lige verilen arada sıkı çalışarak ikinci yarıya hazırlandı.

Pazar günü başka bir Antalya temsilcisi, Park Antalya Gençlik´le karşılaşacak Kepez´in Sultanları´nda hedef galibiyet. Ligin ilk yarısındaki karşılaşma 3-1 setle Kepez Belediye´nin galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Zorlu karşılaşmaya odaklanan Kepez Belediyespor, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamayı hedefliyor.
Park Antalya Gençlik-Kepez Belediyespor karşılaşması 08 Ocak Pazar günü 13.00´da Atatürk Spor Salonu´nda oynanacak.



BAŞKAN UYSAL; "AMATÖR SPORLAR SİHİRLİ DEĞNEKTİR"

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI DOKUMA-PARKTA

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA YOGA KURSU

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ

KEPEZLİ ÜÇ YÜZÜCÜDEN YEDİ MADALYA GELDİ

MURATPAŞA'NIN SULTANLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

KEPEZ TEK GOLLE ERKEN KUTLAMAYI KAÇIRDI

MURATPAŞA SULTANLAR LİGİ İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞU PASTA KESEREK KUTLADI

MURATPAŞA'NIN PLAY-OFF GURUBU BELLİ OLDU

E-SPOR TUTKUNLARI KEPEZ'DE BULUŞUYOR

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR