KEPEZ SAKİNLERİ KONFORLU YAŞAMLA ÇOK MUTLU

KEPEZ SAKİNLERİ KONFORLU YAŞAMLA ÇOK MUTLU

KEPEZ SAKİNLERİ KONFORLU YAŞAMLA ÇOK MUTLU

Kepez Belediyesi, daha güzel, daha yaşanabilir ve daha modern bir kent için çalışıyor. Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün göreve geldiği 2009 yılında başlayan şehirleşme çalışmaları ile modern bir kente dönüşen Kepez, ilçeye sunulan hizmet üstüne hizmetlerle konforlu yaşama koşuyor. Gecekonduların yerine modern konutların yapıldığı mahalleler, modern şehircilik hizmetleri kanalizasyon, doğalgaz, elektrik alt yapı çalışmaları ve ardından da konforlu yollara kavuşuyor.

Kepez’de modern şehircilik çalışmaları

Kepez Belediyesi ve Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.(TEDAŞ), işbirliğiyle görüntü kirliliğine neden olan, modern şehircilik yapısıyla uyuşmayan yer üstündeki elektrik hatları yer altına alınıyor. Kepez’de devam eden modern şehircilik çalışmaları kapsamında elektrik hatlarının yer altına taşınması çalışmaları Mehmet Akif Ersoy ve Erenköy mahallelerinden sonra Teomanpaşa Mahallesi’nde de devam ediyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de, modern şehircilik hizmetlerinin tamamlandığı mahallelerin asfalt ve kaldırımlarını yeniliyor. 

Elektrik hatları yer altına alındı

TEDAŞ’ın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçekleştirdiği elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarında; 13 bin 263 metre küp kazı yapıldı, 7 adet beton köşk konuldu, 729 adet aydınlatma dikildi ve 318 adet box konuldu.  Elektrik kablolarının yer altına alınmasından sonra Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgeye 1350 ton asfalt yama yapıldı.

TEDAŞ’ın Erenköy Mahallesi’nde gerçekleştirdiği elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarında ise; kazılan bölgeye 4 tane beton köşk, 5 bin 200 metre OG ve 10 bin 100 metre AG  kablosu yatırıldı. TEDAŞ’ın Mahallelerde gerçekleştirdiği çalışmalarla tüm sokaklar da aydınlatılıyor. Elektrik kablolarının yer altına alınmasından sonra Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da bu mahalleye 1200 ton sıcak asfalt döküldü.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR