KEPEZ´DE BİLGİSAYAR SINIFI

KEPEZ´DE BİLGİSAYAR SINIFI

Başkan Tütüncü Kepez Ortaokulu´na da bilgisayar sınıfı yaptırdı.

 

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, göreve başladığında hizmete giren Kepez Ortaokulu´na bir bilgisayar sınıfı kazandırdı.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, göreve başladığı 2009 yılında hizmete giren Kepez Ortaokulu´na bir bilgisayar sınıfı kazandırdı. Açılış törenine katıldığı okulun öğrencilerinin isteği doğrultusunda bilgisayar sınıfı kazandıran Başkan Tütüncü, öğrencilerin sevgi gösterisiyle karşılaştı. Başkanlığa seçildiğinden bu yana Kepez´e 44 tane okulun yapılmış olmasıyla gururlanan Tütüncü, yeni eğitim kurumlarının da ekleneceğini her fırsatta duyuruyor.

Tütüncü´ye teşekkür

Okulun standart bir sınıfından dönüştürülen bilgisayar sınıfında, sınıfın tabanından tavanına, kütüphanesinden bilgisayarlarına, masalarından dekorasyonuna kadar belediye tarafından hazırlandı. Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Muhsin Bozdağ ile belediye bürokratları katıldı. Okul müdürü Mehmet Emin Kuralay, Başkan Tütüncü´ye teşekkürlerini sunduğu bir konuşma yaptı.

Ödüllü eğitim projesi

Kepez´in bir eğitim, sağlık, gençlik ve kültür- sanat şehri olacağı sözünü yerine getirmek için her türlü adımları bir bir attıklarını belirten Tütüncü, bu anlamda yaptıkları Kepez´in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi ile AK Parti´nin 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında jüri özel ödülü aldıklarını hatırlattı. Kepez´de okuyan 14 bin öğrencinin yetenek taraması yaptıkları projenin geliştirilmiş hali ile ?Gençlik´ temalı yarışmadan ödül aldıklarını belirten Tütüncü, bu ödülü de Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun elinden almış olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Velilere seslendi

Konuşmasının son bölümünde açılışa katılan velilere seslenen Tütüncü, şu şekilde konuştu; ?En değerli varlıklarımız, evlatlarımız. Bizler, benim yavrum arkadaşları arasında mahzun olmasın ister. Özellikle anne yüreği, yavrusuna karşı daha merhametli ve şefkatlidir. Biz de kendi yavrularımıza gösterdiğimiz ilgiyi tüm şehrimizdeki çocuklarımıza gösteriyoruz. Bizden bilgisayar sınıfı istemişlerdi, işte biz de onlara bu imkanı sunuyoruz. En önemli hedefimiz, sizlerin rahatlıkla ulaşabileceği 7 yıldızlı bir bilim merkezini ilçemize kazandırmak. Öğrencilerden tek isteğimiz ise sadece derslerine iyi şekilde çalışmalarıdır.?

 



MURGEM'E BAŞVURULAR BAŞLADI

ASSİM'DEN ESNAFA ÜCRETSİZ E-TİCARET EĞİTİMİ

MİNİK DOSTLARI KORUMAK İÇİN EĞİTİM ALDILAR

BARİSTA KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

MURATPAŞA PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

ANTALYA DOĞA VE YÖRÜK ÇALIŞTAYI YAPILDI

MESLEK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

BAŞKAN ÖMER İŞLEK'TEN REKOR KİTAP BAĞIŞI

ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ OYUNLA KEŞFEDİYORLAR

KONYAALTI'NDAKİ OKULLAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞ KREŞİ HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR