Kepez´de çocuk olmak güzel

Kepez´de çocuk olmak güzel

Eğitime ve çocuklara büyük önem veren Başkan Hakan Tütüncü, mutlu olsunlar diye 900 öğrenciye okul forması, Anadolu Oyuncak Müzesi gezisi, müzikli masallar dinletisi etkinliği ve kitap hediye etti.

Kepez Belediyesi, 3 yıldır sürdürdüğü öğrencilere okul forması hediye edilmesi projesini Şehit Kazım Esmer İlkokulu´nda ve Ali Uyaroğlu Ortaokulu´nda devam ettirdi. Her iki okulda 900 öğrenciye yazlık ve kışlık okul forması hediye edildi. Şehit Kazım Esmer İlkokulu´nda düzenlenen okul forması dağıtım törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, okula ismi verilen şehit Kazım Esmer´in eşi Arzu Esmer, belediye bürokratları ile öğrencilerin aileleri katıldı.

?Tütüncü eğitim camiasının arkasında dağ gibi duruyor?

 Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Solak, Kepez´de eğitim camiasının diğer il ve ilçelere göre şanslı olduğunu belirterek, ?Şanslıyız, çünkü eğitimin arkasında dağ gibi duran bir Hakan Tütüncü ve ekibi var. 10 yıl önce Kepez´de derslik sayısı bin 500´dü.  Şimdi derslik sayısı 2 bin 950 oldu. Yani 10 yılda bin 450 derslik yapıldı. Her bir dersliğin yapımında Başkan Hakan Tütüncü ve ekibinin emeği var. Sadece okul yapmakla kalmadı, okulların onarımı ve tadilatını da gerçekleştirdi? ifadelerini kullandı.

Çocuklara 11 bin adet okul forması

Daha sonra kürsüye gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de konuşmasında şunları kaydetti: ?Şehre büyük işler, hizmetler yaparken, bir ayağımız hep okullarımızda oldu. Gün geçmiyor ki bir okulda olmayalım, gün geçmiyor ki eğitim, çocuklara ve geleceğimizle ilgili bir proje başlatmayalım. Son 3 yıldır farklı okullarımızda 11 bin adet okul formasını öğrencilerimize hediye ediyoruz. Bunu her yıl farklı okullarda yapıyoruz. Şehit Kazım Esmer İlkokulu´nda yazlık ve kışlık olmak üzere 800 adet okul formasını öğrencilerimize hediye ettik. Çocuklarımız güle güle giyinsinler.?

?Kepez´in tüm çocukları bizim çocuğumuz?

Okul binasının ve çevre düzenlemesinin yapımına destek verdiğini anımsatan Başkan Tütüncü, ?Okulumuzun diğer ihtiyaçlarının karşılanmasında her zaman okul idaresinin yanında oldum, olmaya da devam edeceğim. Neden? Çünkü hemşehrilerimizin yavruları bizim yavrularımız demek. Evde bir tane yavrumuz var ama Kepez´in tüm çocukları bizim çocuklarımız. Onlara güzel bir gelecek armağan etmek için, onları şenlendirmek için ve onları mutlu kılmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapacağız ve yapmaya da devam edeceğiz.?

Çocuklara müze ve masal hediyesi

Tütüncü, konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak ve Arzu Esmer ile öğrencilere okul formalarını takdim etti. Başkan Hakan Tütüncü, okulun bazı sınıflarını ziyaret ederek, öğrencilere değerler eğitimi kitapları dağıttı. Tütüncü, okulun 800 öğrencisini, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesinde açtıkları ve içerisinde 10 bin adet oyuncağın olduğu Anadolu Oyuncak Müzesi ziyareti ve müzikli masallar dinletisi etkinliği ile de ödüllendirdi. Okula,  bir vatan kahramanı olan Şehit Kazım Esmer´in ismi verildiğini anımsatan Tütüncü, ?Rabbim şehidimizin şahadetini kabul eylesin. Rabbim onu cennetin en güzel köşelerine yerleştirsin? diyerek konuşmasını tamamladı.

?Çankaya Ali Uyaroğlu demek?

Başkan Hakan Tütüncü daha sonra Çankaya Mahallesi´nde bulunan Ali Uyaroğlu İmam Hatip Ortaokulu´nda düzenlenen günün ikinci forma dağıtım etkinliğine katıldı. Tütüncü, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:  ?Masa Dağı, Çankaya Mahallesi biraz da hayırsever Ali Uyaroğlu demek. Ali Uyaroğlu amcamızın, Allah binlerce kez razı olsun, yapmış olduğu pek çok hayır ve hasenat var. Bunların ağırlıklı bir kısmı Çankaya Mahallesi´nde. Hepsinin merkezinde iman, inanç ve öğrenme var. Kuran Kursları, İmam Hatip Okulu ve cami bütün bu hayırlar güzel bir sadaka-i cariyedir.  Çankaya, Antalya´nın en özel mahallelerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Masa Dağı, Antalyalılara farklı bir yaşamı sunan güzel bir şehir oluyor. Bu güzel şehirde her şey kıymetleniyor.?

?Çocuklarımız mutlu olurlarsa başarılı olurlar?

Ali Uyaroğlu İmam Hatip Ortaokulu´nda okuyan 100 öğrenciye de okul forması, Anadolu Oyuncak Müzesi gezisi ve müzikli masallar etkinliği hediye eden Tütüncü, ?Bu hediyelerimiz çocuklarımızın mutlu olması için. Çünkü çocuklar mutlu olurlarsa daha başarılı olurlar? dedi. Okul Müdürü Erdoğan Ünal da katkılarından dolayı Tütüncü´ye plaket takdim etti. 



MURGEM'E BAŞVURULAR BAŞLADI

ASSİM'DEN ESNAFA ÜCRETSİZ E-TİCARET EĞİTİMİ

MİNİK DOSTLARI KORUMAK İÇİN EĞİTİM ALDILAR

BARİSTA KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

MURATPAŞA PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

ANTALYA DOĞA VE YÖRÜK ÇALIŞTAYI YAPILDI

MESLEK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

BAŞKAN ÖMER İŞLEK'TEN REKOR KİTAP BAĞIŞI

ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ OYUNLA KEŞFEDİYORLAR

KONYAALTI'NDAKİ OKULLAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞ KREŞİ HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR