Kepez’den Antalya’ya belediye eliyle 37 taksi durağı

Kepez’den Antalya’ya belediye eliyle 37 taksi durağı

Kepez’den Antalya’ya belediye eliyle 37 taksi durağı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2009 yılında göreve geldiğinde Antalya’da belediye eliyle yapılmış bir tek taksi durağının bulunmadığını, bugün gelinen noktada belediye eliyle 37 durağın taksi esnafının hizmetine kazandırıldığını söyledi. 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Otogar Taksi esnafının düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kepez Belediyesi’nin katkısıyla yapılan Otogar Taksi Durağı Lokali’ndeki kahvaltıda konuşan Başkan Tütüncü, taksici esnafıyla her zaman yan yana olduklarını dile getirdi. Başkan Tütüncü, “Bizim için bütün taksici esnaflarımız çok önemli. Ancak, Otogar ve Havaalanı taksi duraklarımız çok çok daha önemli. Çünkü Antalya’ya gelenlerin ilk karşılandığı nokta ya havalimanı, ya da otogar…” dedi.

OTOGAR TAKSİYE LOKAL

Antalya Otogarına çok güzel bir taksi durağı kazandırdıklarını dile getiren Başkan Tütüncü, “Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada taksici esnafımızın, otogar taksi durağımızın yanındayım.  Sizler burada çok güzel hizmet veriyorsunuz. Sizler, zaten yolda, trafikte çile çekiyorsunuz. Bir dünya insanın kahrını çekerken, bu lokal de keyifle çayını içmek, yazın serin, kışın sıcacık bir ortamda dinlenmek, benim taksici esnafımın da en doğal hakkıdır. “diye konuştu.

TAKSİCİ ESNAFIMIZI ÇOK SEVİYORUZ

Kepez’e 35 taksi durağı yaptıklarını da bildiren Başkan Tütüncü, “2009 yılında belediye başkanı olduğumda, Antalya’da belediye eliyle yapılmış bir tek taksi durağı yoktu.  Biz taksi duraklarına başladık, diğer belediyelerde birkaç tane yaptılar. Ama bizim kadar taksiciye kimse ilgi ve alaka göstermedi. Şehir içinde 35 taksi durağı,  Havalimanı 36’ncı olmak üzere, 37’nci durağı da Otogar’a kazandırdık. Taksici esnafımızı çok seviyoruz, çok önemsiyoruz. Belek taksi durağından Finike taksi durağına kadar taksici esnafımızın yanındaydık. “dedi.

TÜRKİYE’NİN STRATEJİK KONUMU ARTIYOR

Türkiye’nin dünyadaki değerinin arttığını da sözlerine ekleyen Başkan Tütüncü, “Türkiye’nin değeri arttıkça, bölgemiz değerlendikçe aslında kazanan hepimiz oluyoruz. Halan turizm sezonu kapanmadı, hala oteller dolu. Biz yıllardır turizmi 12 aya yaymaktan bahsediyorduk. Sadece deniz kum olmasın diyorduk. Türkiye’nin stratejik konumu gitgide artıyor. Türkiye kıymetlenince, bizim bulaşıkçımızda aşçımızda, ulaşım esnafımız taksicimizde kazanıyor. Dünyada savaşlar yaşanıyor, Türkiye savaşan ülkeleri bir masanın etrafında topluyor. Ülkemiz güçlü olursa hepimiz güçlü oluruz. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Bayraklarımız gönlerden inmesin, ezanlarımız dinmesin, ülkemiz parçalanıp yok olmasın.” diye konuştu.  
  
BAŞKAN TÜTÜNCÜ’YE TEŞEKKÜR

Duygu ve düşüncelerini dile getiren Otogar Taksi Taşıma Kooperatif Başkanı Ersin Kahya da, “ Daha önce kötü bir lokalimiz vardı. Hakan Başkanımızın destekleriyle bu lokali Antalya’daki en iyi lokal haline getirdik. Belki de Türkiye’dekilerin en iyisi… Teknik özellikleriyle sıcak suyundan, duşundan, banyosundan, sosyal alanlarından her şeyiyle dört dörtlük bir lokal oldu. Bizim için İstanbul’da Vefa bir semt değil… Hakan başkanımıza da bu vefamızı ödeyelim diyerek, bu kahvaltı programını hazırladık. Hakan başkanımıza Otogar taksi çalışanları adına desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. “dedi.
 

Antalya,Kepez Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR