Kepez’den ilçenin dört bir yanına konforlu yollar

Kepez’den ilçenin dört bir yanına konforlu yollar

Kepez’den ilçenin dört bir yanına konforlu yollar

Kepez Belediyesi, Başkan Hakan Tütüncü’nün 14,5 yıllık belediye başkanlığı döneminde  1.398 km’si sathi, 1.224 km’si sıcak olmak üzere 2 bin 622 km’lik asfalt çalışması yaparak, ilçenin dört bir yanını konforlu yollarla buluşturdu.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir yanını konforlu yollarla buluşturmaya devam ediyor. Başkan Hakan Tütüncü’nün 14,5 yıllık belediye başkanlığı döneminde Kepez’de 1.398 km’si sathi, 1.224 km’si sıcak olmak üzere 2 bin 622 km’lik asfalt çalışması yapıldı. Şehir içi trafiğini rahatlatan ve sürücülere zaman tasarrufu yaptıran çift yönlü yollar açan Kepez Belediyesi, yol hizmetlerini kendi makine parkuru ve iş gücüyle şehre kazandırdı. Her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışan Kepez Belediyesi, merkeze en uzak yerleşim yeri olan eski köylerin yollarını da sıcak asfaltla kapladı. Belediye merkezdeki mahallelerde yapılan hizmetlerin aynısını Duacı, Odabaşı, Kirişçiler, Çamlıca, Kızıllı, Gaziler ile Başköy Mahallesi’nde de gerçekleştirdi. Kepez Belediyesi, bugüne kadar eski köylerine, semt spor sahası, muhtar evi, sosyal yaşam merkezi, park, yol ve asfalt hizmetlerini de götürdü. 

Kepez Belediyesi, ilçe sakinlerine daha rahat ve kaliteli bir ulaşım sağlamak ve şehre modern bir görünüm kazandırmak için hizmet çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR