TÜTÜNCÜ GENÇLERLE BULUŞTU

TÜTÜNCÜ GENÇLERLE BULUŞTU

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ?Meslek kola takılan altın bir bileziktir? dedi.

Kepez Gençlik Buluşmaları kapsamında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mesleki eğitimin önemine değinerek, ?Meslek kola takılan altın bir bileziktir? dedi.

Kepez Belediyesi´nin gençlerin sesi olan projesi ?Kepez Gençlik Buluşmaları´ hız kesmeden devam ediyor. ?Kepez Gençlik Buluşmaları´ kapsamında geçtiğimiz günlerde ilk olarak Prof. Dr. Raşit Küçük Anadolu İmam Hatip Lisesi´ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ikinci olarak Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Başkan Tütüncü, Türkiye´nin geleceği olan gençlerin daha büyük hedeflerin üzerine gidebilmeleri için fikirlerini öğrencilerle paylaştı.

Gençleri çok önemsiyoruz

En önemli önceliklerinden bir tanesinin de gençlerle sohbet etmek, onların görüşlerini, fikirlerini dinleyerek, düşüncelerinin alındığı ortamları gençler için oluşturmak olduğunu anlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençleri çok önemsediklerinin altını çizerek, ?Gençlerin şehirle ve yönetimle ilgili düşüncelerini bizlere doğrudan iletebilecekleri bir ortam sağlıyoruz. ? dedi.

 Gayret edin, çok çalışın

Liseli öğrencilere kendi kariyer planlamasını anlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kendisinin de meslek lisesi mezunu olduğunu ve üniversite sınavlarında Türkiye´de ilk 2 bin öğrencinin içerisine girdiğini söyledi. Üniversite hayali kuran gençler için meslek lisesi öğrencisi olmanın bir engel olmadığını belirterek, öğrencilerin gayret edip, çok çalışmaları gerektiğini belirtti.

Meslek altın bileziktir

Mesleki eğitimin önemine değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  ?Meslek atalarımızın ifade ettiği gibi kola takılan altın bir bileziktir. Bugün işsizliğin en önemli sebeplerinden bir tanesi mesleksizlik olduğunu düşünürsek, siz bu konuda önemli bir avantaja sahipsiniz. Meslek eğitimi son derece size değer katan bir durum? diye konuştu. Ayrıca gençlerin lise arkadaşlıklarını da hayatları boyunca unutmamaları gerektiğini söyleyen Tütüncü, lise yıllarında yakalamış oldukları sevgi atmosferini hayat boyu sürdürmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR