KETAV TOPLANTISI KİMEROS PARK HOTEL’DE GERÇEKLEŞTİ

KETAV TOPLANTISI KİMEROS PARK HOTEL’DE GERÇEKLEŞTİ

KETAV TOPLANTISI KİMEROS PARK HOTEL’DE GERÇEKLEŞTİ

Kemer Yöresel Tanıtım Vakfı (KETAV) Göynük'de yer alan Kimeros Park Hotel'de buluştu. Öğle yemeğinde bir araya gelen Vakıf üyelerine son dönem KETAV tarafından yapılan organizasyonlar ve gelecek yıl yapılması planlanan etkinlikler aktarıldı. Toplantıya Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile 1995 ile 1999 yılları arasında KETAV Başkanlığı yapan Turgut Gür ile turizmciler katıldı.

KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz yaptığı konuşmasında, son dönem Sualtı Günleri başta olmak üzere sonrasında Phaselis Sanat festivali ile Kemer'in adını tüm dünyaya duyurduklarını söyledi. Etkinliklere katılımdan duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Volkan Yorulmaz, etkinliklere katkıda bulunan sponsorlara da ayrı ayrı teşekkür etti.

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam da KETAV'ın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyerek kendilerini kutladı. Kaymakam Hüseyin Çam, gelecek yıl Cumhuriyetin 100.yılını kutlayacaklarını ve bu anlamlı günlerin de birçok etkinlikler ile Kemer'de kutlanması gerektiğini ifade ederek şimdiden bu programların hazırlıklarının yapılmasını istedi.

KETAV eski başkanlarından Turgut Gür de kendi döneminde yapıkları çalışmaları anlatan bir kitap hazırladığını ve bu kitabın Kemer'in turizm tarihine ışık tutacağını söyledi. Gür, kitabını Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile paylaştı.

Toplantı sonrası görüşlerini aldığımız Başkan Necati Topaloğlu da KETAV yönetimine teşekkür ederek, yapılan etkinliklerin Kemer'e çok yakıştığını ve bu konuda da Kemer Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.


Antalya,Kemer Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR