KONESKOOP'UN AŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ VAR

KONESKOOP

KONESKOOP'UN AŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ VAR

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (KONESKOOP), Konyaaltı İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte esnafa yönelik Covid 19 aşılama kampanyası gerçekleştirdi. KONESKOOP hizmet binasında gerçekleştirilen aşılama kampanyasına esnaf yoğun ilgi gösterdi.

AŞILANMA ORANI YÜZDE 85

Covid 19’a karşı en etkili mücadele yönteminin aşı olduğunu belirten Konyaaltı İlçe Sağlık Müdürü Özlem Karataş, “Antalya olarak aşıya karşı bilinçliyiz. Aşılama oranımız yüzde 85 civarında. Normal hayata dönebilmek için ülke olarak aşılanma oranını yüzde 85’in üzerine çıkarmamız gerekiyor. Özellikle sosyal medyada aşı karşıtlığına yönelik paylaşımlar yapılması bizi üzüyor. Sağlıkçı olmayan kişiler de aşı hakkında yorum yapıyor. Fakat tek gerçek şu; biz Covid 19’dan bilimin gösterdiği yol olan aşıyla kurtulacağız” dedi.

KAMPANYA ANTALYA’DA İLK

KONESKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Durali Kolpak, esnafa kolaylık sağlamak ve aşıya karşı bilinci artırmak için aşılama kampanyasını düzenlediklerini söyledi. Esnafın sağlıklı bir şekilde hizmet vermeye devam edebilmesi için mutlaka aşı yaptırması gerektiğini belirten Kolpak, “Aşılama çalışmalarına sivil toplum örgütlerinin örnek olması gerekiyor.

Biz de Antalya’da bir ilki gerçekleştirerek üyelerimize ve birinci derece yakınlarına yönelik bu kampanyayı düzenledik. Bize bu imkanı sunduğu için il ve içe sağlık müdürlüklerimize teşekkür ediyoruz. Maskelerden kurtulabilmemiz için mutlaka aşı olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz” diye konuştu.

KONESKOOP’ta 4’üncü aşısını olan Osman Yörük, “Bizim için kolaylık oldu. Eşimle birlikte gelip aşımızı olduk. KONESKOOP yönetimine ve sağlıkçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Aşı kampanyasına katılan esnaf Mustafa Ay ise, “Aşılama kampanyası, aşıya karşı toplumsal bilinci artırmak için çok güzel düşünülmüş bir proje. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Herkesi duyarlı olmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR